29 / 03 / 2024

güney sahilleri euroyla emlak

güney sahilleri euroyla emlak

Dolar tahtını euro'ya bırakıyor. Turizm ve havayolu şirketleri, artık euro üzerinden fiyat veriyor. Güney sahillerinde de emlak satışları euro'yla yapılıyor. ABD'ye gerçekleştirilen ihracat da geriledi.

Batman Güney Raman'daki spor tesisi arsa satışlarını artırdı!

Yaklaşık 60 milyon TL'ye mal olması planlanan Batman'daki 15 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Emlakçılar, son aylarda daha çok arsa satışının Güney Raman çevre yolunda gerçekleştiğini ifade etti.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Denizli Güney'e 6 milyon TL'lik yatırım!

93 yıl önce düşman işgalinden kurtulan Denizli Güney ilçesinin kurtuluş gününde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı yatırımlarının startı verildi. Yapılacak yeni yatırımlarla ilçenin çehresi değişecek.

Davut Güney Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Çevre Yolu Projesi için ilk kazma vuruldu!

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

güney sahilleri euroyla emlak Haberi

güney sahilleri euroyla emlak


Bir dönemin yatırım gözdesi olan ve turizm, ihracat, emlak gibi sektörlerde geçerli para birimi olarak görülen dolar, yerini 'daha dengeli' olduğu gerekçesiyle euro'ya bırakıyor.


Havayolu şirketleri, oteller ve tur şirketleri euro üzerinden fiyat veriyor. Turizmciler, düşük dolar kuru karşısında kendilerini korumak amacıyla, euro'ya geçtiklerine dikkat çekiyor. Oteller, ABD'ye yapılan turlara bile euro ile fiyat veriyor.


Doların son dönemde YTL karşısındaki değer kaybı, Türkiye'nin ABD başta olmak üzere 'dolar bölgesine' ihracatını da düşürdü. Ocak-ağustos döneminde ABD'ye yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 geriledi. Böylelikle ABD, ihracat pazarları sıralamasında 4'üncülükten 7'nciliğe geriledi.


 


Yabancılara satış euro'yla


Türkiye'nin güney sahillerinde...