29 / 03 / 2024

Güneydoğu turizm yatırımları

Güneydoğu turizm yatırımları

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

Başaran Ulusoy: Hedefimiz 5 milyon turist ağırlamak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ( TÜRSAB ) terörün sona ermesinin Doğu ve Güneydoğu turizmi için önemini ve turizmin de bölge ekonomisine katkısını bir raporla ortaya koydu...

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Parlar tarafından kuruldu.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kart tarafından kuruldu.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Güneydoğu turizm yatırımları Haberi

Güneydoğu turizm yatırımları

Güneydoğu'da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımları akın etti. Turizm Bakanlığı'nda yer alan verilerine göre Ocak-Ekim 2017 tarihleri arasında, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Mardin ve Kahramanmaraş'ta, 3 tane 3 yıldızlı, 5 tane 4 yıldızlı, 1 tane de 1 yıldızlı olmak üzere 9 otel yapmak amacıyla proje teşvik belgesi alındı. 

Bu projelerin inşaat maliyeti 300 milyon TL'yi aşacakken, yatırımlar arsa bedeliyle birlikte 500 milyon TL'yi bulacak.

TURİZMCİLERİN İNANCI TAM


Sabah gazetesi'nde yer alan habere bu yatırımların yanı sıra bakanlığa 290 yatak için de yenileme ve tevsii amaçlı teşvik belgesi başvurusu yapıldı. Afrin Harekâtı'nın talebi olumsuz etkilemediğini belirten turizmciler, talebin daha da artacağına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

DOLULUKLAR YÜZDE 65'LERDE


Güneydoğu Anadolu Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Mete Akcan, bölgedeki turizm hareketliliğinde geçen yıla...