24 / 04 / 2024

güneydoğuya yatırım isteği azaldı mı

güneydoğuya yatırım isteği azaldı mı

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, son dönemdeki terör olaylarının, bölgeye yönelik yatırım isteğini yok ettiğini söyledi.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

güneydoğuya yatırım isteği azaldı mı Haberi

güneydoğuya yatırım isteği azaldı mı

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, son dönemdeki terör olaylarının, bölgeye yönelik yatırım isteğini yok ettiğini söyledi.


Bölgeye ayrılan bütçeyle konut, ulaşım ve turizm sektörlerinde çok ciddi iyileşmelerin görüldüğünü ifade eden Karahocagil, özellikle teşvik politikaları sayesinde başta Şanlıurfa olmak üzere Diyarbakır, Mardin ve Batman'da çok ciddi yatırım taleplerinin ortaya çıktığını dile getirdi.


Şanlıurfa'da 3'üncü organize sanayi bölgesinin devreye alındığını anımsatan Karahocagil, "Mardin, Diyarbakır ve diğer bölge kentlerinde yeni organize sanayi bölgeleri ve mevcutlarının genişletme çalışmaları sürüyor. Hatta yatırım yapmak isteyen girişimcilere yer bulmada sıkıntı çekilen illerimiz var" dedi.


Bölgeyi yeniden medeniyetin beşiği haline getirmeye çalıştıklarını anlatan Karahocagil; "Güneydoğu'nun bilinçli olarak geri bırakıldığına ilişkin söylemlere en iyi cevap GAP'tır. Çünkü bu proje tamamen bölge insanının refahı ve iyiliği üzerine planlanmıştır. Biz...