19 / 04 / 2024

Güngören Belediye Meclisi deprem planı

Güngören Belediye Meclisi deprem planı

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

Güngören Belediyesi'nden arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa satıyor!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı...

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Güngören'deki kentsel dönüşümde karot örneği krizi!

Güngören Belediyesi tarafından 9 bloktan oluşan 4 Kent Sitesi’nde karot testi yapmak istedi. Site sakinleri, belediye ekiplerinin zabıta ve polislerle gelmesine tepki gösterdi. Sakinler, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güngören Belediyesi'nden satılık 105 adet gayrimenkul!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa sundu.

Güngören Belediyesi 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Güngören'de imar krizi ortadan kalktı!

Güngören Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda Güngören'de riskli binaların dönüşümüne yönelik  yüzde 25 ilave inşaat hakkı oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Güngören'de kentsel dönüşüm gerginliği!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının İBB ve Mimarlar Odası tarafından engellendiğini dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin devrine veto!

İBB Meclisi tarafından yapılan mayıs ayı oturumlarında dikkat çeken iki tahsis kararı verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesi kararlarının yeniden görüşülmesi amacıyla meclise iade etti.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Güngören 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesi 185, 12470, 183, 13231 ve 13228 Parselleri İçeren Rezerv Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Güngören Belediye Meclisi deprem planı Haberi

Güngören Belediye Meclisi deprem planı

Güngören için çalışan Belediye Meclisi'nde ilçe sorunlarıyla ilgili önerge veren, Milliyetçi Hareket Partisi Güngören Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, olası İstanbul depremini hemen hemen her meclis toplantısında konuşarak biran önce tedbirlerin alınmasını istedi...

Yaşadığı kente hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarda bulunan MHP'li Gökhan Arslan, ''Başkanlık panına daha önce sunduğumuz kentsel dönüşüm istişare kurulu talebimizi tekrar dile getiriyoruz. Kentsel dönüşüm, evet gereklidir ve mecburidir'' şeklinde konuştu.

''DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Olası depreme karşı Güngören için acilen önlemler alınması gerektiğinden bahseden MHP'li Gökhan Arslan, ''Ülkemizin değişik yerlerinde deprem sürekli yüzünü göstermekte. Türkiye deprem kuşağında bir ülkedir. Hemen hemen her meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunu dile getirmekteyiz. Başkanlık panına daha önce sunduğumuz kentsel dönüşüm istişare kurulu talebimizi tekrar dile getiriyoruz. Kentsel dönüşüm,...