28 / 03 / 2024

günlar evleri zekeriyaköy

günlar evleri zekeriyaköy

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Gülnar Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları 710 bin dolardan başlıyor...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sinpaş GYO Gökorman Evleri yüzde 5 peşinatla!

Gökorman Evleri projesi Sinpaş GYO tarafından İstanbul Çekmeköy Ümraniye bölgesinde hayata geçirildi. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Gökorman Evleri lansmana özel yüzde 10 fiyat indirimi ve vade farksız 60 ay taksit seçenekleri sunuyor...

Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı.

İnnovia Zekeriyaköy Evleri!

Toplam 40 adet bağımsız birimden oluşan İnnovia Zekeriyaköy Evleri İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de hayata geçiriliyor. Yeşil GYO İnnovia Zekeriyaköy Evleri'nde ön talepler başladı.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Gölbahçe Evleri Çekmeköy fiyat listesi 2017!

Toplam 277 adet daireden oluşan Gölbahçe Evleri Eylül 2018 yılına teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Gölbahçe Evleri Çekmeköy fiyat listesi 2017...

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Ormanada Zekeriyaköy'ün gözde projelerinden!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 515 TL'den başlıyor...

günlar evleri zekeriyaköy Haberi

günlar evleri zekeriyaköy

5 bloktan oluşan Gülnar Evleri, 10 villadan meydana geliyor. Villaların alanlarının 280 metrekare olarak tasarlandığı projede, konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Deneyim İnşaat Gülnar Evleri, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. 


Deneyim İnşaat imzası ile yükselen Sarıyer Gülnar Evleri'nin donatı alanları arasında; yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor.




Teslimlerin hemen gerçekleştiği Zekeriyaköy Gülnar Evleri'nde villaların fiyatları 895 bin dolar ile 995 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


0212 201 58 27

http://www.gulnarevleri.com

Merve...