19 / 04 / 2024

Gürallar Maldivler oteli

Gürallar Maldivler oteli

Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, geçen yıl yüzde 30 büyüme kaydettiklerini, bu yıl da yatırımlara devam edeceklerini ifade ederek, “Yatırım yapmadan geçirdiğimiz yıl yok” dedi

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Wilma Elles: İstanbul’daki otelime yatırımcı arıyorum!

Pandemi sürecini ikiz çocuklarıyla Almanya'da geçiren Wilma Elles önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki otelini satacağı iddia edilen güzel oyuncu  ''Oteli bir güzellik merkezine çevirmeye karar verdim. İlgilenen varsa bana  yazabilir'' dedi.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Hampton by Hilton Bolu açıldı!

Hampton by Hilton Bolu, markanın Türkiye’deki faaliyet gösteren dokuz oteli arasında yerini aldı. Hampton by Hilton Bolu 150 oda kapasitesine sahip.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli açıldı!

Diyarbakır’da, Türkiye’nin ilk güvercin oteli açıldı. Hayvanlarını besleyecek yer bulamayanların imdadına yetişen 30 odalı otelde, değeri 250 bin lirayı aşan 2 bin güvercin besleniyor.

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Mersin eski Gülnar Oteli, Yörük Müzesi olacak!

MERSİN’in merkez Akdeniz İlçesi’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi olarak kullanılan Eski Gülnar Oteli, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörük Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Gürallar Maldivler oteli Haberi

Gürallar Maldivler oteli

Gürallar Grubu’nun sofra camı markası LAV’ın bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Argat, şöyle devam etti: “Dünyanın sofra camı alanında en büyük 6. üreticisiyiz. 2014 başında LAV olarak yenilenen markamızla şu anda ülke genelinde 35 bin satış noktasında kadınlarla buluşuyoruz. 130 ülkeye ihracat yapıyoruz. 2014’te ciroda yüzde 20 büyüme kaydettik. 2015’te de aynı oranda büyüme hedefliyoruz. İstihdamımızı, her yıl olduğu gibi yüzde 10 arttırmayı hedefliyoruz”


1.000 işçiyi işe alacak

2015’in en önemli yatırımlarından birinin cam ambalaj olduğunu hatırlatan Argat, “Tesisimiz Kütahya’da yıllık 110 bin tonluk üretim kapasitesiyle bu ay faaliyete başlıyor. Fabrikamızda 200 cc’den 1500 cc’ye kadar farklı ebatlarda ambalaj üretebiliyoruz. İlk fazda 350 kişiyi istihdam ediyoruz. Yatırım tamamlandığında 1000 kişinin üzerinde bir istihdam oluşacak. İlk faz için yaklaşık...