26 / 04 / 2024

Gürallar Maldivler

Gürallar Maldivler

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Gürallar'ın Maldivler'de inşa edeceği otel Mayıs 2017'de açılacak!

Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, geçen yıl yüzde 30 büyüme kaydettiklerini, bu yıl da yatırımlara devam edeceklerini ifade ederek, “Yatırım yapmadan geçirdiğimiz yıl yok” dedi

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Tago Mimarlık Maldivler’de proje yapıyor!

Maldivler'de proje yapan Tago Mimarlık 22 yıllık bir geçmişe sahip. Gökhan Aktan Altuğ, "Yılda 1 milyon metrekarelik proje üstleniyoruz." dedi.

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Burdur Salda Gölü turizme kazandırılacak!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, Maldivler'e benzetilen, yaklaşık 185 metre derinliğe sahip, 6 bin 800 metre eninde, 9 bin 86 metre uzunluğundaki Salda Gölü'nün turizme kazandırılması için Kaymakamlıkça çalışma başlatıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Türkler'den Maldivler'e 200 milyon dolarlık yatırım!

Dünyanın en güzel tatil adalarından Maldivler'de Türk rüzgarı esiyor. Bölgedeki Türk yatırımı 200 milyon doları bulurken, Türk turist sayısı da giderek katlanıyor.

Türkler Maldivler’e 200 milyon dolarlık proje yaptı!

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Maldivler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

Gürallar Maldivler Haberi

Gürallar Maldivler

Cam ambalaj sektörüne Ciner ve Şişecam Grubu’ndan sonra 3. oyuncu geliyor. Sofra camı markası LAV ile pazarda önemli bir başarı yakalayan Kütahya merkezli Gürallar Grubu, şimdi de şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretimine girdi. 210 milyon liralık bölümü tamamlanan tesisin ilk fırını da 3 gün önce ateşlendi. 350 kişinin iş başı yaptığı yeni yatırım 750 milyon lirayı bulacak. Düzenlediği sohbet toplantısında grubun yeni yatırımları hakkında bilgi veren Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat “2015 şirketlerimiz için yeni yatırımlar ve yeni sektörler yılı olacak” dedi. Argat bu yıl başlayacakları cam ambalaj, maden suyu, otel ve restoran yatırımlarının toplam 1 milyar lirayı bulacağını ve 5 yıllık bir süreci kapsayacağını söyledi. 2015’in en önemli yatırımlarından birinin cam ambalaj olduğunu...