19 / 04 / 2024

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kumral tarafından 3 Nisan tarihinde 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Anli tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Can Bekar tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kumral tarafından 3 Nisan tarihinde 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güralsan Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Vatan Caddesi, Mert Sokak,...