29 / 03 / 2024

Gürcistan Porta Batumi Tower

Gürcistan Porta Batumi Tower

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun 3 Mart 2020 tarihli kararı ile Gürcistan'da kurulan  Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL bedelle satın aldı.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Gürcistan'daki dev liman projesine Türk tecrübesi!

Gürcistan'da inşaatı devam eden ve toplam maliyeti 2,5 milyar doları olan Anaklia Derin Deniz Limanı'nın inşaatı ve işletmesinde Türkiye'nin tecrübesinden yararlanılacak.

Gürcistan'ın Türk çimentosuna tarife dışı kısıtlama uyguladığı iddiası!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yaptığı açıklamada Gürcistan'ın Türk çimentosuna ambargo uyguladığını söyledi.

Gürcistan Porta Batumi Tower Haberi

Gürcistan Porta Batumi Tower

Porta Batumi Tower'a 2013 Harizan'da başladıklarının altını çizen Sistem İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Düşmez, "Mayıs 2015'de temel ve betonarme işlerini tamamladık. O tarihten bu güne de cephe işleri ve elektrik-mekanik işleri devam ediyor. Toplamda 70 bin metrekare kapalı alanı bulunan Porta Batumi Tower, Gürcistan'daki en prestijli projelerin başında gelmektedir" dedi. 


YÜZDE 60'I SATILDI 


Porta Batumi Tower'da yer alan daireler hakkında da bilgi veren Can Düşmez, şunları söyledi: "Alanın verimli kullanılması ile stüdyo dairelerden, aileler için özel tasarlanan 2+1 ve 3+1 dairelere farklı büyüklüklerdeki konutların yanı sıra, 12 adet dubleks penthouselar bulunmakta. Toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satılmış olup, bu yıl ağustos ayında inşaatın tamamlanmasıyla birlikte yıl sonuna kadar bütün dairelerin satılacağını öngörüyoruz. Porta Batumi Tower'ın bir...