25 / 04 / 2024

Gürol Yamak

Gürol Yamak

YCA Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Gürol Yamak, Mert Şenol Çakıroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Yapı denetimi nedir? Belediyelerin denetim sürecindeki rolü ne?

Ekonomik büyümenin en önemli rolü olan inşaat sektörü, çevremizdeki fiziksel yapıların güvenliği ve kalitesi açısından kritik bir sektördür. Bu açıdan, yapı denetimi, inşaat sürecinin en önemli parçasıdır. Yapı denetiminin önemi ve merak edilen konular neler?

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Peugeot 408 fiyatlarına sürpriz güncelleme geldi; Bakmadan otomobil satın almayın

Fransız otomotiv devi Peugeot, SUV dünyasındaki rolünü 408 modeliyle iddialı bir konuma getirdi. Peki Peugeot 408 ne kadar, kaç TL? İşte Peugeot 408 2023 Haziran güncel fiyat listesi...

İstanbul'un ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen detaylara göre, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketlerin ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat'ta!

Deprem Güçlendirme Derneği tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle yapılacak olan "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştayda, güçlendirmenin önemi konuşulacak.

Açıklama IMF'den geldi! Küresel ekonomide benzeri görülmemiş düzey! 

IMF'nin Birinci Başkan Yardımcısı Gita Gopinath yaptığı açıklamada, ülkelerin böylesine zor günlerde ekonomiyi doğru yönetmesi için maliye politikasının rol oynaması gerektiğini söyledi.

GİGDER'den Türk pasaportuna değer kazandıracak 'Gümüş' ve 'Altın' vize önerisi!

GİGDER Başkan Yardımcısı Bayram Tekçe, 400 milyar dolarlık pazarın çok az bir kısmı vatandaşlık talebi ile oluştuğunu dile getirerek asıl talebin oturum ve çalışma gibi vize türleri almak ile oluştuğunu söyleyerek, "‘Altın’ ve ‘Gümüş’ vizelerimizle bu pazarda hakim rol oynayabiliriz." dedi.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro nereye koşuyor? 5 gün sonra euro böyle olacak hemen bakın

Döviz piyasasında iki başrol oyuncusu olan dolar ve euro kurunun ne olacağı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Euro kurunun yönü için 5 gün sonrası işaret edildi. Peki euroları bozduralım mı, alalım mı? Euro nereye koşuyor. Son dakika euro gelişmesi...

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Gürol Yamak Haberi

Gürol Yamak

YCA Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Gürol Yamak, Mert Şenol Çakıroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


YCA Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve dışında her nevi bina, konut, ferdi konut, işyeri, okul, depo, hastane, kara ve demiryolu liman, köprü, baraj, gölet, sulama tesisleri, doğal gaz, petrol nakil ve dağıtım tesisleri, kanalizasyon, arıtma tesisleri, askeri tesisler, fabrika, sanayi tesisleri, işyeri, otel, turistik tesisleri, dinlenme tesisleri olmak üzere her türlü bayındırlık yapı ve tesislerinin inşaatını yapmak, ihalelerine katılmak, taahhütlerde bulunmak, mimarlık, mühendislik, danışmanlık hizmetleri, proje tasarım ve uygulamaları, teknik uygulama sorumlulukları, kentsel dönüşüm hizmetlerinde bulunmak, konusuyla ilgili gerçek veya tüzel kişilerle yurt içinde ve dışında ortaklıklar kurmak, faaliyet konusu ile ilgili danışmanlık, müşavirlik ve...