28 / 03 / 2024

Gürsel Tekin hazine arazileri açıklaması

Gürsel Tekin hazine arazileri açıklaması

Hazine’ye ait araziler tarım arazisi şeklinde kiralanabilecek. 14 milyon metrekarelik alanda üretim yapılacak. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hazine'ye ait arazilerin kiralanmasını meclise taşıdı...

CHP'li Tekin'den kira yorumu! İstanbul’da kira bedeli son 2 senede yüzde 304 yükseldi!

CHP'li Gürsel Tekin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İstanbul'daki kira fiyatlarını paylaştı. Tekin, "Son 2 yılda İstanbul’da kira bedeli yüzde 304 arttı" dedi.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Gürsel Tekin hazine arazileri açıklaması Haberi

Gürsel Tekin hazine arazileri açıklaması

Hazine’ye ait arazilerin tarım arazisi olarak kiralanmasının önü açılıyor. 14 milyon metrekarelik alanda üretimv yapılacak. Bu arazilerde en büyük pay ise 4 milyon metrekare ile Kayseri 'de bulunuyor. 

Sözcü Gazetesi'nden Başak Kaya'nın haberine göre; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Hazine'ye ait arazileri tarım arazisi olarak kiralanmasına ilşikin kararını TBMM'ye taşıdı. Kararın ‘kuşku' yarattığını ifade eden Tekin, cevaplanması istemiyle şu soruları sordu: 

- Çiftçi, son 18 yılda kendisine ait 3.5 milyon hektar araziyi ekmekten vazgeçti. Şimdi, Hazine'ye ait arazileri neden eksin? Özellikle denize bakan, ranta açık Hazine arazileri için hatırlı kişiler şimdiden devrede…

- Bu arazilerin peşkeş çekilmeyeceğinden nasıl emin olacağız? Rantı yüksek arazileri kapsam dışında bırakmayı düşünüyor musunuz?”

Hazine arazilerinin tarıma açılması meclis...