18 / 04 / 2024

Gürsel Tekin kimdir

Gürsel Tekin kimdir

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yeni Boğaziçi yasası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilerinin kısıtlanmak istendiğini belirtti....

Bilkent Şehir Hastanesi arazisinin akıbeti TBMM gündeminde!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin eksikliklerine ve kapatılan hastanelerin arazilerinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi sit alanı ilan edilmeli!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güzergahı ile ilgili olarak da bir uyarıda bulundu.

Gürsel Tekin: İBB cami alanını ranta açacak!

İBB Meclisi, gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan belediye ortaklı İmar İnşaat A.Ş.’yi sermaye artırımıyla gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştürme kararı aldı.

Gürsel Tekin: İstanbul'un doğasına sahip çıkacağız!

CHP Genel Sekreteri Tekin, Fındıklı Parkı ile ilgili "CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.

Esenler'de imara açılan alanlar rant kapısı olmamalı!

Esenler'de Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı 8 buçuk milyon metrekarelik askeri alanın ilçe belediyesine devredilmesiyle bazı kişi ve kuruluşlara rant oluşturulduğu öne sürüldü.

Marmara Depremi'nin 15. yılı!

Gürsel Tekin, "1999 depremlerinden sonra afetlere karşı mücadele adına hiçbir şey yapılmadığı söylenemez. Geçen 15 yıldan sonra bugün dahi hasarlı konutlarda ikamet ediliyor. " dedi.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Gürsel Tekin: Fahiş kira artışlarına dur denilmeli!

Artan konut ve kira fiyatları ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, "Kira artışları nedeniyle ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi." şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin'den emlak vergisi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, emlak vergisi artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Gürsel Tekin'den İstanbul'un 2 ilçesindeki imar planı değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ilçede yaptığı imar planı değişikliğine tepki gösterdi. 

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin kimdir Haberi

Gürsel Tekin kimdir

İstanbul Boğazı'nı yetkilerinini İBB'den alınarak yeni kurulacak komisyona verilmesi ile ilgili yasaya CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den tepki geldi.



Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre, Gürsel Tekin, konuya dair şu değerlendirmelerde bulundu:

Boğazlarda parselasyon planı, trampa, arazi düzenlemesi, kamulaştırma, ihdas, alan düzeltme, cins değişikliği, taksim, terk, yapılaşma, imar, yıkım, kentsel dönüşüm ve denetim gibi yerel yönetimlere ait yetkilerin merkezi idarede toplanması, Anayasal bir suç oluşturur. 

İmar planı değişikliklerinin büyük kısmı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldı. Bu uygulamalar sonucunda bir avuç rantçı milyarlarca lira haksız kazanç elde etti. Milyonlarca oy alarak seçilen kişilerin yetkilerini elinden alıp bürokratlara vermek seçmen iradesini yok saymak değil midir?

Taslakta ‘Siluet geçiş sahası' adı altında bir alan tanımı yapılıyor. Bu tüm İstanbul'u kapsayabilecek bir tanım ve bundan...