26 / 04 / 2024

Gürsu imar planı

Gürsu imar planı

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.

Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor!

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Gürsu'da dönüşüm Büyükşehir'le başladı!

Gürsu'da dönüşüm Büyükşehir'le başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesinde fabrika olarak kullanılan, ancak son yıllarda metruk halde olan binayı okul ve otoparka dönüştürmek için yıkıyor okul yaptıracak.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Pendik Güzelyalı imar planı askıda!

Pendik Güzelyalı Mahallesi, 2037, 2038, 4125, 4127 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Güngören Gençosman Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 5 pafta, 11173 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

Eyüpsultan Göktürk nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 126 ada, 1 ve 2 parseller 1291 parsel ve kadastral boşluğa ilişkin nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı..

Maltepe Gülsuyu imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ne bağlı Gülsuyu Mahallesi sınırları içerisindeki bazı parsellerin imar planı bugün askıya çıktı..

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Güngören Mahallesi nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, Güngören İlçesi, Güngören Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 59 maddelik gündem konuşulacak.

Gaziosmanpaşa Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notları itirazlarına ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Gürsu imar planı Haberi

Gürsu imar planı

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı. 


Ayrıca zemin anlamında Gürsu Dışkaya bölgesinin çok sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirten Ali Hakan Karahalil, bugün ortalama metrekaresi (yerine göre) 30 - 45 TL aralığında bulunan arazilerin metrekare fiyatlarının 2017 yılında 100-125 TL'ye kadar çıkmasını umduklarını söyledi. 

Yatırımcının yeni gözdesi Gürsu Sadece yurt içinden değil yurt dışından da birçok yatırımcının yeni imar planı bölgesi olan Gürsu Dışkaya'da önemli ölçüde alımlar yaptığını belirten AHK Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil yatırımcıların acele etmesinin faydalı olacağını belirtti. 


Deneyimli yatırımcı; Bursa Gürsu için yatırım vaktinin geldiğini söyledi ve bölgenin gün geçtikçe değerlendiğinin altını...