19 / 04 / 2024

Gürtuğ inşaat

Gürtuğ inşaat

Geçtiğimiz günlerde, tekstilden, inşaata, gıdadan, demir çeliğe bir dizi sektörden firmalar iflas erteleme istedi. Bu firmalara, en son teknoloji marketi sektöründe önemli bir oyuncu olan Gold Grubu dahil oldu

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 63,9'a yükseldi!

TUİK sektörel güven endeksi verilerini yayınladı. Verilere göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 63,9'a yükseldi. 

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

İnşaat sektörü güven endeksi Ekim'de 65,1 değerine yükseldi!

TÜİK tarafından 2019 Ekim dönemi sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, inşaat sektörü güven endeksi Ekim'de 65,1 değerine yükseldi.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi 60,1 oldu!

Ekonomik güven endeksi, eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,3 düştü. TÜİK verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi ise 60,1 değerine ulaştı.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta 55,5 değerine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ekonomik güven endeksine göre, inşaat sektörü güven endeksi 55,5 değerine yükseldi.

Gürtuğ inşaat Haberi

Gürtuğ inşaat

Mali sıkıntıya giren firmaların ilk başvurduğu yer adliyeler olmaya başladı. İflas erteleme isteyen firmalarda son zamanlarda artış yaşandığına işaret ediliyor. Geçtiğimiz günlerde, tekstilden, inşaata, gıdadan, demir çeliğe bir dizi sektörden firmalar iflas erteleme istedi. Bu firmalara, en son teknoloji marketi sektöründe önemli bir oyuncu olan Gold Grubu dahil oldu. Gruba bağlı 4 şirket için mahkeme tedbir kararı verdi.



İŞTE SON DÖNEMLERDE İFLAS ERTELEME İSTEYEN 10 FİRMA:

1-GÜRTUĞ, ÜÇ ŞİRKETİ İÇİN BAŞVURDU

Türkiye madencilik sektörünün önde gelen firmalarından Gürtuğ da iflas erteleme isteği ile mahkemenin yolunu tuttu. Ankara 10. Asliye Ticaret Mahkemesine yapılan başvuruda bu firmalar için iflas erteleme istendi: Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi, Gürtuğ Yalıtım Yapı Elemanları Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gürtuğ Gayrimenkul Yatırım Taahhüt...