25 / 04 / 2024

Güven Güleşçe kimdir

Güven Güleşçe kimdir

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Mithat Erdem ve Nusret Gökçe Ferit Şahenk'le ortak olacak!

Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe et işinden sonra pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkıştı.

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Güven Güleşçe kimdir Haberi

Güven Güleşçe kimdir

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SÖZCÜ HaftaSonu Fenerbahçe ve Galatasaray’a gönül veren iş adamlarının oluşturduğu derneklerin başkanlarıyla konuştu. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, kulüp başkanı Ali Koç’un kulübün borçlarını azaltmada büyük adımlar attığına vurgu yaparken, dernek olarak da amatör branşlara sponsor olmayı planladıklarını belirtti. Güleşçe’nin özel açıklamaları şu şekilde:

“FBİAD, henüz üç yaşında oldukça yeni bir oluşum. Hiçbir menfaat gözetmeksizin sarı-lacivertli renklere gönül vermiş iş insanlarından oluşan bir yapı. Yapımızda toplumsal katkı sağlamak adına kurulmuş FBİAD Vakfı ve üniversiteli gençlerden oluşan FUNİAD gibi birçok birim bulunmaktadır. Önemli bir sivil toplum kuruluşu olmanın altyapısını oluşturuyoruz.

Oluşturduğumuz bu yapıyla gönül verdiğimiz Fenerbahçe'ye ciddi...