23 / 04 / 2024

Güven Güleşçe şirketleri

Güven Güleşçe şirketleri

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Mithat Erdem ve Nusret Gökçe Ferit Şahenk'le ortak olacak!

Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe et işinden sonra pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkıştı.

Cemal Gökçe: Boğaz Tüp Tünel Projesi trafiği artıracak!

Cemal Gökçe:“Yeni yol ve şerit ilaveleri yapıldıkça, bu yol ve ilave şeritler daha fazla trafik almakta ve tıkanmaktadır. Boğazı deniz altından iki yaka ile birleştirecek Boğaz Tüp Tünel Projesi tarihi yarımadayı otomobillerin baskısına sokacak.”

İzmit Gökçeören köy konağı 17 Mayıs'ta açılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Gökçeören’de bir süre önce yapımına başlanan köy konağının tamamlandığı ve 17 Mayıs Pazar günü hizmete gireceği öğrenildi.

Aydın sokakları göle döndü!

Aydın’ın Efeler ilçesinde aniden başlayan gök gürültülü sağanak sağış ve dolu, sokakları göle çevirdi. Bazı mahallelerde evleri ve iş yerlerini su basarken, araçlar yolda kaldı.

Yatırım teşviklerinin rotası güneşe enerjisi üretimine kaydı!

Enerji projeleri için verilen yatırım teşviklerinin rotası güneşe dayalı enerji üretimine kaydı. Ekonomi Bakanlığının şubat ayında yatırım teşvik belgesi verdiği 35 enerji üretim projesinin 28'ini güneş enerji santralleri oluşturdu.

2015'i 4 bin megavatlık yeni tesis ve kurulu güçle bitireceğiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: "2015 yılını inşallah 4 bin megavatlık yeni bir tesisle, yeni bir kurulu güçle bitirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe'de akıllı kampüs kuruyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Demirtaş, Güzelbahçe'de kuracakları 'akıllı kampus, akıllı sınıf' ile teknolojik üs oluşturacaklarını anlattı. İnteraktif sistemle dersler eve kadar taşınabilecek, kampuste geleceğin bilim insanları yeti

Urla Gülbahçe imar planı değişikliği 1 Mayıs'ta askıdan inecek!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 161 parselin bir kısmının Belediye Hizmet Alanı ( Terfi Merkezi 2 ) diğer kısmının park alanı olarak belirlenmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 1 Mayıs'ta askıdan inecek.

Güzelbahçe halkı sosyal tesis istiyor!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde sosyal tesis olmamasından dert yandı. Vatandaşlar Güzelbahçe'ye sosyal tesisin yanı sıra vapur, hastane ve doğalgaz da istiyor

Sarıgöl’e modern meydan geliyor!

Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Mevaport İnşaat Güzelbahçe projesinin lansmanı Ağustos'ta!

Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında çok özel projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Hazırbulan, "Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin lansmanını Ağustos'ta yapacağız" dedi..

Güven Güleşçe şirketleri Haberi

Güven Güleşçe şirketleri

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SÖZCÜ HaftaSonu Fenerbahçe ve Galatasaray’a gönül veren iş adamlarının oluşturduğu derneklerin başkanlarıyla konuştu. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, kulüp başkanı Ali Koç’un kulübün borçlarını azaltmada büyük adımlar attığına vurgu yaparken, dernek olarak da amatör branşlara sponsor olmayı planladıklarını belirtti. Güleşçe’nin özel açıklamaları şu şekilde:

“FBİAD, henüz üç yaşında oldukça yeni bir oluşum. Hiçbir menfaat gözetmeksizin sarı-lacivertli renklere gönül vermiş iş insanlarından oluşan bir yapı. Yapımızda toplumsal katkı sağlamak adına kurulmuş FBİAD Vakfı ve üniversiteli gençlerden oluşan FUNİAD gibi birçok birim bulunmaktadır. Önemli bir sivil toplum kuruluşu olmanın altyapısını oluşturuyoruz.

Oluşturduğumuz bu yapıyla gönül verdiğimiz Fenerbahçe'ye ciddi...