20 / 04 / 2024

Güvenka Group İnşaat iletişim

Güvenka Group İnşaat iletişim

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Seda Gürgen tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Gönül tarafından kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat iletişim Haberi

Güvenka Group İnşaat iletişim

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-) İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak ve yaptırmak Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...