26 / 04 / 2024

güzel rezidans Kadıköy

güzel rezidans Kadıköy

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Uplife Kadıköy görselleri!

Kişiye özel ödeme planları da hazırlabilen Teknik Yapı Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018!

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı imzası taşıyor...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017!

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından hayata geçirilen  Fortis Sinanlı projesinde 1.100 daire ve 75 ticari birim yer alıyor. İşte Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017...

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları!

650 daire ve 25 mağaza olarak yükselen Uplife Kadıköy projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları...

güzel rezidans Kadıköy Haberi

güzel rezidans Kadıköy

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire sayısı 38 adet olarak belirlendi. Konut teslimlerinin 14 ay sonra gerçekleşeceği projenin bin 700 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. 


İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe'de yükselen Güzel Rezidans 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje 10 ve 11 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Kalamış'a ise yürüyerek 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 40 adımlık mesafede olan Güzel Residence Evleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 357 05 05 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire büyüklükleri minimum 140 metrekare, maksimum ise 260 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Fenerbahçe Güzel Residence'de yüzme havuzu, özel güvenlik, sauna, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu bulunuyor. 


Güzel Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 357 05 05

Web: