23 / 04 / 2024

Güzel Rezidans nerede

Güzel Rezidans nerede

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Petra Blan Seyrantepe  projesinde daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Peki Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Sinpaş Gökorman Rezidans fiyatları!

Ön satışa özel olarak yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatı sunulan Gökorman Rezidans projesi 420 daireden meydana geliyor. Sinpaş Gökorman Rezidans fiyatları 314 bin 332 TL'den başlıyor.

Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Meydan Halkalı'da teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 287 daire ve 56 ticari birimden oluşuyor. Peki Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Elysium Soul Rezidans nerede?

Ofton Elysium Soul projenin toplam 900 metrekare yeşil alanı bulunuyor. Toplam 6 bin 610 metrekare arsa alanına yayılan projede 1+0'dan çatı dublekse kadar farklılık gösteriyor. Peki Elysium Soul Rezidans nerede?

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Real Merter Rezidans nerede?

Real Merter Konutları için 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Real Merter Rezidans nerede?

Nurol Park Rezidans nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacağı projede 50 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Peki Nurol Park Rezidans nerede?

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede sınırlı sayıda daireler ön satışa sunuldu. Projedeki bloklar 23 kat şeklinde inşa ediliyor. Peki Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Rezidans nerede Haberi

Güzel Rezidans nerede

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire sayısı 38 adet olarak belirlendi. Konut teslimlerinin 14 ay sonra gerçekleşeceği projenin bin 700 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. 


İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe'de yükselen Güzel Rezidans 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje 10 ve 11 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Kalamış'a ise yürüyerek 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 40 adımlık mesafede olan Güzel Residence Evleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 357 05 05 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire büyüklükleri minimum 140 metrekare, maksimum ise 260 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Fenerbahçe Güzel Residence'de yüzme havuzu, özel güvenlik, sauna, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu bulunuyor. 


Güzel Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 357 05 05

Web: