27 / 04 / 2024

Güzel Rezidans satış ofisi

Güzel Rezidans satış ofisi

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Hepsiburada'dan Şahane Kasım'a özel laptoplar satışta! 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan güzel haber geldi! Hepsiburada Şahane Kasım'a özel dizüstü bilgisayarları düşük fiyatlarla satışa sundu. Peki, Hepsiburada'da  laptop fiyatları ne kadar? 7 Kasım 2022 tarihi itibariyle işte fiyat listesi...

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Her kadının hayali olan pırlanta baget yüzük almak isteyenler için güzel haber geldi. Pırlanta baget yüzük fiyatları Zen Pırlanta'da net yüzde 50 indirim ile satılıyor. Peki Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen pırlanta 8 Eylül 2022 baget yüzük fiyat listesi...

iPhone alacaklara güzel haber! iPhone 13 Pro A101'de satışa çıktı! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'den güzel haber geldi! Peki, iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Gökorman Rezidans fiyatları!

Ön satışa özel olarak yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatı sunulan Gökorman Rezidans projesi 420 daireden meydana geliyor. Sinpaş Gökorman Rezidans fiyatları 314 bin 332 TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On Rezidans satış fiyatları!

Kağıthane DKY On Rezidans satış fiyatları 526 bin 750 TL'den başlangıç gösteriliyor. 200 milyon TL yatırımla yükselen DKY On Rezidans projesinde dairelerin teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık!

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplamda 980 adet konut ve 35 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları!

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 8 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurolpark Rezidans Güneşli satılık!

Nurolpark Rezidans Güneşli satılık konutların fiyatları 528 bin TL'den başlıyor. Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...

Güzel Rezidans satış ofisi Haberi

Güzel Rezidans satış ofisi

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire sayısı 38 adet olarak belirlendi. Konut teslimlerinin 14 ay sonra gerçekleşeceği projenin bin 700 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. 


İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe'de yükselen Güzel Rezidans 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje 10 ve 11 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Kalamış'a ise yürüyerek 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 40 adımlık mesafede olan Güzel Residence Evleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 357 05 05 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire büyüklükleri minimum 140 metrekare, maksimum ise 260 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Fenerbahçe Güzel Residence'de yüzme havuzu, özel güvenlik, sauna, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu bulunuyor. 


Güzel Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 357 05 05

Web: