27 / 04 / 2024

Güzelbahçe kent yatırımları

Güzelbahçe kent yatırımları

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, şimdiye kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu söyledi; ilçede betonlaşmaya asla izin vermediklerinin altını çizdi, “Kentin değerine değer katmaya devam edeceğiz” diye açıklama yaptı. 

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Kain tarafından kuruldu.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Güzelbahçe kent yatırımları Haberi

Güzelbahçe kent yatırımları

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, şimdiye kadar verdiği sözlerin tamamını gerçekleştirdiğini belirtti, “Vapur, doğalgaz gelecek’ dedik, geldi. ‘Otoyol ücretsiz olacak’ dedik o da oldu. Kültür merkezi isteniyordu, yaptık. İlçemizde yatırımcıların önünü açtık. Birçok özel okul burada kampüs açtı. Güzelbahçe’nin değeri daha da arttı. Ege’nin incisinin parlayan bir yıldızı olduk. Partim uygun görürse, bir dönem daha başkanlık yapmak istiyorum” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İnce, 1999’da yedekten belediye meclisi üyesi seçildi. İki meclis üyesinin hayatını kaybetmesinin ardından meclis üyesi oldu. 10 yıl sonra partisi tarafından başkan adayı gösterildi ve seçimi kazandı. İki dönemdir Güzelbahçe Belediye başkanlığını sürdüren İnce, Milliyet Ege’ye özel açıklamalar yaptı. 

Yatırımcının önünü açtık

Güzelbahçe’de bacalı sanayi istemediklerini belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bölgede faaliyet gösteren iki fabrikanın...