26 / 04 / 2024

Güzelevler Pendik

Güzelevler Pendik

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek olan Güzel Evler'de bulunan daireler 3 milyar 981 milyon lira (203 adet altın parası) ile 7 milyar 103 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Konut sektörünün yeni gözdesi Pendik oldu! 

Birçok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Pendik, konut yatırımlarında gittikçe önemli hale geliyor. Pendik'in yatırım değeri gün geçtikçe artıyor. İşte ayrıntılar...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu 2 Ekim Pazar günü İstanbulluların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pendik Esenyalı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Pendik ilçesi, Esenyalı Bölgesi Kemiklidere ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11021 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güzelevler Pendik Haberi

Güzelevler Pendik



Kurtköy havalanıyor!

Kazancınız katlanıyor...


HAVAALANI, ÜNİVERSİTEDEN SONRA 


GÜZEL EVLER PENDİK-KURTKÖY


KURTKÖY'DE


TEM ve E5 bağlantıları üzerinde... havaalanı komşu... yüksek bloklar şeklinde değil villa tipi mimari... asansör, kalorifer, hidrofor, ısıcam, mobilya kalitesinde doğrama parke, kartonpiyer, macunlu yağlı boya, takım vitrifiye, gömme banyo, kaliteli mutfak, her aileye, her bütçeye uygun daire seçenekleri, o bölgede hiçbir şekilde kıyaslanmayacak kalite ve fiyatlar.

Ancak Hürpa'nın sunabileceği ödeme kolaylıkları.


Gelecek Kurtköy'de... Gelecek Hürpa'da...

Gelecekte yerinizi alın... Hemen... Şimdi...


Hürpa'ya gelin, Hürpa projelerini görün.


Gerçek indirimlerden yararlanın.


% 25 PEŞİN ÖDEMEDE 6 AY 0 FAİZ

% 50 PEŞİN ÖDEMEDE 12 AY 0 FAİZ

% 75 PEŞİN ÖDEMEDE 30 AY 0 FAİZ


Uyarıyoruz; Bu oranlardan gerçek anlamıyla sizi...