19 / 04 / 2024

Güzelkent ve Keş imar planı

Güzelkent ve Keş imar planı

Sinop'un Güzelkent ve Keş köylerinde devam eden imar sorunu ile ilgili görüşmeler gerçekleşti. 2.5 yıldır yaşanan imar sorunu için fiziki ve görsel adım atıldı.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinop'un 2 mahallesinde imar sorunu çözülüyor!

Sinop'un Güzelkent ve Keş köylerinde devam eden imar sorunu ile ilgili görüşmeler gerçekleşti. 2.5 yıldır yaşanan imar sorunu için fiziki ve görsel adım atıldı.

Güzelkent Konutları Seferihisar fiyatlar!

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Isparta Gönen ve Güneykent'te sosyal konut hamlesi!

Isparta Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar geliyor.

Sinop Güzelkent'te yollar onarılıyor!

Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı.

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hatice Kurşun, Fraıdoon Rezayee Ve Mer Boztepe ortaklığında kuruldu.

İzmir Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı tarafından İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 75 daire ve 4 iş yerinden oluşuyor.

İzmir Güzelkent Konutları'nda teslimler 2017'de!

Sönmezoğlu A.Ş.'nin Seferihisar Sığacık yolu üzerinde yapımına başladığı Güzelkent Konutları, Sakin Şehir felsefesine uygun mimari özellikleri ve yüksek yaşam kalitesi ile büyük ilgi görüyor. Projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Arda Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Göztepe ve Karşıyaka statları için engel kalmadı!

Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlarla ilgili Büyükşehir'den sonra yargıdaki engel de kalktı. Meslek odalarının geçtiğimiz yıl ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması istemi ile açtığı davalar reddedildi

Al Jawad Gayrimenkul İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jawad Gayrimenkul İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Talal Alfrra tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Güzelkent ve Keş imar planı Haberi

Güzelkent ve Keş imar planı

Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası yetkilileri, Sinop'un Güzelkent ve Keş köylerinde 2.5 yıldır devam eden imar sorunu ile ilgili etüd çalışması gerçekleştirdiler.


Güzelkent Köyü Muhtarı Hayri Gürleyen, konu ile ilgili bilgi verdi. Gürleyen, "Köylerimizde yaşadığımız imar sorunu nedeniyle inşaat sektörü durdu. Bu da gurbetten köylerimize gelecek vatandaşlarımızı da oldukça etkiledi. Gurbette uzun yıllar emek edip, memleketlerinde güzel bir evde yaşam arzu etme hayalleri, imar problemine takılıyordu. Herhangi bir inşaat yapılamaması, sektörel olarak da köylerimizi etkiledi.Biz de özellikle gurbetçi vatandaşlarımızın yaşadıkları bu soruna duyarsız kalmayarak imkanlar ölçüsünde Ankara'da çeşitli temaslarda bulunup, sıkıntılarımızı ilgili bakanlıklarla paylaştık. Sağolsunlar onlar da anlayış ile karşılaşarak somut ilk adımı gerçekleştirmiş oldular. Gerek bizim ile Ankara'da ilgilenip sorunu muzun çözülmesi için çalışma yürüten AK...