26 / 04 / 2024

güzelşehir villaları kumburgaz

güzelşehir villaları kumburgaz

Güzelşehir villaları satılırken yandaki havuz vardı. Ama şimdi yerinde aşağıdaki yüzmeye kapalı süshavuzu bulunuyor. Bazı site sakinleri şirketi mahkemeye verdi

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "18'inden sonra, belirli bir takvime göre biz projelerimizi açıklayacağız, İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var." dedi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde sona gelindi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet iş yerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye'nin en güzel stadyumunun temelini atıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir iki ay içerisinde inşallah Türkiye'nin en güzel stadyumunun da temelini atıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

güzelşehir villaları kumburgaz Haberi

güzelşehir villaları kumburgaz

İhlas Holding'in Kumburgaz'da yaptığı lüks villa sitesi Güzelşehir'de mahkemelere taşınan bir havuz davası yaşanıyor. Müşterilerine ‘havuzlu' diye satılan, tanıtım broşürlerinde de ‘yarı olimpik havuzlu' diye görünen sitenin havuzu kapatılınca bazı konut sahipleri yönetimin kapısına dayandı. “Biz burayı havuzlu diye aldık, neden kapattınız?” dediler. Yönetimden çözüm  bulamayınca da avukat tutarak konuyu mahkemeye taşıdılar. Önümüzdeki günlerde sitede keşif yapılacak.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın da eşi Mine Ünlü üzerine kayıtlı bir villası bulunan Güzelşehir sitesinde, oturuma açıldığında faaliyette olan havuz, muhafazakâr sakinleri arttıkça tartışma konusuna dönüştü. Yönetim yüzme havuzunu kapatarak, ‘süs havuzuna' dönüştürdü. Duruma itiraz eden bazı site sakinleri avukat tutarak dava açtılar.

Güzelşehir'de satışlar 2000 yılında inşaatla birlikte başladı. Ancak 2001 krizinde projenin sahibi İhlas Holding sıkıntıya düşünce 2004'e kadar ciddi bir ilerleme olmadı....