26 / 04 / 2024

güzeltepe konaklarına nasıl gidilir

güzeltepe konaklarına nasıl gidilir

Güzelbahçe Gişelerine 500 metre uzaklıkta yer alan Güzeltepe Konakları'nın teslimleri hemen gerçekleşiyor

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Emeklilik yaşının çocuk sayısına göre düşürülmesi ve esnafın emekliliği için gerekli prim sayısının 7200 güne indirilmesi gündemde. Peki kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Asgari ücret zammı kiralara nasıl yansıdı?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı henüz belirlenmeden önce kiralık evlerin fiyatının artacağı endişesi yayılmıştı. Peki asgari ücret zammı kiralık ev piyasasına nasıl yansıdı?

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Emeklilikte son dakika! 3600 günle nasıl emekli olunur? EYT'de geciken maaşlar için faiz ödenecek mi? Aman dikkat! 

Emekli maaşlarına yapılacak zam öncesinde, erken emekli olmanın yolları ve emeklilik tarihi hesaplama gibi konular sık sık gündeme geliyor. Peki 3600 günle nasıl emekli olunur? EYT'de geciken maaşlar için faiz ödenecek mi? İşte o merak edilen soruların yanıtları...

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Vekalet nasıl verilir? Vekalet için hangi belgeler gerekli?

Vekalet verme, noterlik tarafından gerçekleştirilen bir işlemdir. Bu işlem için gereken bazı belgeler vardır. Vekalet verme süreci birçok çeşitte olduğu için belgeler de buna bağlı olarak farklılık göstermektedir. Peki vekalet nasıl verilir ve hangi belgeler gereklidir?

Vergi borçlarına nereden bakılır? Vergi borcu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma konusu gündemde yer alırken çok sayıda vatandaş vergi borçlarına nereden nasıl bakıldığını sorguluyor. Peki, Vergi borclarına nereden bakılır? İşte detaylar...

Beyaz et üretimindeki sert düşüş fiyatlara nasıl yansıdı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Haziran 2023’e ilişkin Kümes Hayvancılığı Üretim verilerini açıkladı. Bu kapsamda, beyaz et üretiminde düşüş gözlemlendi. Peki, fiyatlar nasıl etkilendi? İşte detaylar...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Euro güne nasıl başladı? 1 Euro kaç TL oldu? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra aniden fırlayan Euro'nun bayram haftasına nasıl başladığı merak ediliyor. Peki, Euro ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

güzeltepe konaklarına nasıl gidilir Haberi

güzeltepe konaklarına nasıl gidilir

Küçükarslan İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Güzeltepe Konakları 17 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 5 oda 1 salon konaklar bulunuyor.


Güzeltepe Konakları'na nasıl gidilir? İzmir Çeşme gişelerinden çıktıktan sonra, sağa dönüp Seferihisar sapağına girildiğinde, 100 metre ileride Güzeltepe Konakları yer alıyor. Proje Güzelbahçe Gişelerine 500 metre uzaklıkta yer alıyor.



İzmir Güzeltepe Evleri'nde; 26 konut bulunuyor. 4 banyo ve çamaşırhanenin bulunduğu konutlar 5+1 olarak tasarlandı.


Güzeltepe Konakları'nda minimum fiyat 800 bin lira olarak belirlendi. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Güzeltepekonakları'nda; yerden ısıtma, hava takviyeli ısı pompası, güneşlenme terası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları,  24 saat güvenlik, akıllı ev otomasyon sistemleri, spor alanları, dış cephe ısı yalıtımı, şömine, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

232 463 24...