28 / 03 / 2024

Gwen Stefani malikanesi

Gwen Stefani malikanesi

Gwen Stefani, eski eşi Gavin Rossdale ile yıllarca birlikte yaşadığı Beverly Hills’teki malikanesini 25 milyon dolara sattı. 

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık gizemli malikanesi!

Bill Gates ve Melinda Gates'in boşanma kararının ardından evin nasıl paylaştırılacağı merak edilmeye başladı. 131 milyon dolarlık malikane meraklıları için araştırıldı...

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Kelly Clarkson malikanesini 6.95 milyon dolara sattı!

Şarkıcı Kelly Clarkson Tennessee’deki malikanesine dört yıl sonra alıcı buldu. Clarkson malikanesi için 6.95 milyon dolardan alıcı bulucu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

ABD'nin en ünlü malikanesi satılıyor!

ABD'de birçok Hollywood filmlerinde kullanılan The Beverly House 119 milyon dolara (yaklaşık 870 milyon TL) satılıyor.

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye'den dekore ettiriyor!

Yıllar önceki Türkiye'yi ziyeret eden, ziyareti sırasında İznik çinisi alan Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesi için yine Türkiye’yi seçti.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

Gwen Stefani malikanesi Haberi

Gwen Stefani malikanesi

Gwen Stefani Beverly Hills'teki yedi yatak odalı malikanesini 45 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2017 yılında satışa çıkarılan malikane alıcı bulamadı. Bunun üzerine Gwen Stefani fiyatı 25 milyon dolara düşürdü. Yedi yatak odası ve yedi banyoya sahip malikane 25 milyon dolara satıldı. 

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev...