25 / 04 / 2024

gyo hisseleri

gyo hisseleri

Borsa İstanbul'da işlem gören GYO’lar bireysel yatırımcının peşine düştüler. Türkiye’nin en büyük GYO’larından Özak GYO’nun Başkanı Ahmet Akbalık, gayrimenkule yatırım yapan kazanır diye konuştu. 

Gayrimenkul hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. İşte Zeynep Aktaş'ın Milliyet'teki analizi...

Düşük faiz oranı GYO'ların yıldızını parlattı!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri 2009'dan bu yana yüzde 292 arttı...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

Emlak Konut GYO hisseleri yabancıların en çok satış yaptığı 2'nci hisse oldu!

Yabancı yatırımcıların son 1 ay içindeki takas değişimleri değerlendirildiğinde; en fazla satışın Garanti Bankası hisselerinde yapıldığı kaydedildi. En çok ikinci satış ise Emlak Konut hisselerinde yaşandı.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Emlak Konut GYO hisseleri düşer mi çıkar mı?

Borsagundemcom Ekgyo düşer mi, çıkar mı? Nerelerden alayım? Alış yapayım mı? sorusunu yanıtladı...

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

GYO hisseleri alternatif yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul’da tüm endeksler yükselmeye başladı. Birçok hissenin iskontolu olduğu borsada gayrimenkul yatırım ortaklığı hisseleri, ev almak isteyenler için basamak oldu.

GYO hisseleri kampanya açıklaması ile yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören GYO hisselerinin fiyatı, açıklanan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile ortalama yüzde 1,2 yükseldi...

Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı.

Emlak GYO'nun hisseleri öneriliyor!

FED faiz artışına gitmezken, TCMB ise marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi. Bu ortamda BİST-30'da değişiklik olmazken, en çok önerilen hisseler, Emlak GYO, Halkbank ve Garanti oldu.

GYO hisseleri borsada dökülüyor!

Borsa İstanbul’da, 29 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GMYO) firmasından 26’sı aktif değerinin altında işlem görürken sadece 3’ü aktif değerinin üzerinde bulunuyor. Ayrıca bu şirketlerin sadece 7 tanesi enflasyonun üzerinde getiri sağlayabildi.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

gyo hisseleri Haberi

gyo hisseleri

Yeni Şafak Gazetesi'nden Şuayip Alabay bugünkü yazısında Borsa İstanbul'da işlem gören GYO'ları değerlendirdi. İşte, Ahmet Akbalık'ın yazısı..

Hisselerinin yüzde 25’i Borsa İstanbul’da işlem gören ve eylül ayında yurtiçi ile yurtdışında yaptığı gösterim sonrasında yabancı kurumsal yatırımcı tabanı yüzde 65’e ulaşan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), doğrudan bireysel yatırımcıyı hedefleyen yeni bir finansal bilgilendirme hizmeti başlattı. Yayına başlayan www.aklaarz.com internet sitesi ile uzun vadeli düşünen bireysel yatırımcıya Özak GYO hisselerinin ve genel olarak GYO’lara yatırımların avantajları anlatılıyor.

KÖTÜ PROJELER YANILTIYOR
Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Türkiye gelişmekte ve büyümekte olan bir ülke. Bununla orantılı olarak gayrimenkule olan talep artıyor ve artacak. Kötü lokasyonlardaki yanlış projelerin yarattığı arz fazlası yüzünden oluşan algı, insanları yanıltıyor” dedi. Doğru projelere...