23 / 04 / 2024

gyoder 2015 çalışmaları

gyoder 2015 çalışmaları

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Konutta teşvik için ciddi çalışmalar var!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin, "Sektör olarak bazı taleplerimiz var. Üzerinde çalışılıyor ve çok yoğun çalışmalar olduğunu biliyoruz. İnşallah sektörün önü daha fazla açılacak" diye açıklama yaptı. 

Çanakkale Seddülbahir Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Başbakanlık tarafından 2015'te ihalesi yapılarak restorasyona başlanan Çanakkale Savaşları'nın önemli kalelerinden Seddülbahir Kalesi'ndeki çalışmalar sürüyor.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Beykoz'da sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılından beri ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda üstyapı çalışmaları başladı!

Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı temel çalışmaları tamamlandı!

Aralık 2015’te Osmanlı Halk Çarşısı’nda çıkan yangında 250 iş yerinin tamamen yanmasının ardından iki hafta önce inşaatına başlanan yeni pazarın temel çalışmaları tamamlandı.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Kartepe imar birimi çalışmaları anlattı!

Kartepe Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü son dönemdeki yoğun çalışmaları ile dikkat çekiyor. Ali İhsan Karagöz’ün müdürlüğünü yaptığı 2015 yılını son derece başarılı bir şekilde geçirdi.

Bilecik KÖYDES projesinde altyapı çalışmaları başladı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2015 yılı KÖYDES projesi kapsamında Gaziler köyünde hız kazanan alt yapı çalışmaları başladı.

Tirebolu'da asfalt ve betonlama çalışmaları devam ediyor!

Tirebolu Belediyesi’nin 2015’i ve sonrasında ki her yılı hizmet yılı ilan etmiş olması sebebiyle çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Çimsa yatırım çalışmalarına başlayacak!

Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon ABD doları bedele sahip yatırım için çalışmalar 2015 yılının son çeyreğinde başlayacak.

gyoder 2015 çalışmaları Haberi

gyoder 2015 çalışmaları

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” olarak sektöre hizmet veren GYODER olarak güçlü vizyonumuz, öngörülerimiz ve siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu içerisinde yeni yıla umut ve heyecanla başlıyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörü, üreten, istihdam sağlayan, vergi veren, dinamik reel bir sektördür. Geliştiricisi, inşa

edeni, mimarlık, danışmanlık, yönetim gibi hizmet birimleri ve 200’ü aşkın alt sektörü ile gayrimenkul sektörü bugün, yaklaşık 2 milyon kişiyi istihdam eden bir büyüklüğe ulaşmıştır. Gayrimenkul sektörünün bu büyümesini ve ekonomiye katkısını önümüzdeki dönemlerde de devam ettirmesi dinamik bir Türkiye için vazgeçilmezlerdendir.


2015 yılı birçok açıdan bakıldığında zor bir yıldı. Seçimlerden kaynaklanan siyasi belirsizlik, döviz kurundaki dalgalanmalar ve dünyada, coğrafyamızda ve ülkemizde yaşanan üzücü olayların gölgesinde geçen bu nedenle de aslında...