19 / 04 / 2024

gyoder eskişehir raporu

gyoder eskişehir raporu

GYODER 'Gayrimenkul Sektörü ve İller İçin Öngörüler 2015 Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun' raporunu Pazartesi günü açıklayacak.

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Eskişehir Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi 17 Nisan 2018 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Eskişehir Panorama Plus 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

gyoder eskişehir raporu Haberi

gyoder eskişehir raporu

Türkiye'de ilk kez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan Gayrimenkul Araştırma Raporları'nın dördüncüsü, rapor kapsamında yer alan illerin Belediye Başkanları'nın da katılımı ile 3 Aralık'ta tanıtılacak.

Gayrimenkul Araştırma Raporu-4 "Gayrimenkul Sektörü ve İller İçin Öngörüler 2015 Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun" başlığını taşıyor.

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu ve Organizasyon Komitesi'nin ev sahipliğinde Çırağan Sarayı'nda 3 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek panelde, "Gayrimenkul Araştırma Raporu 4 " hakkında detaylı bilgi sunulacak. Rapor kapsamında ele alınan 9 ile ilişkin geçmiş dönem eğilimleri, geçmiş ve bugüne...