24 / 04 / 2024

gyoder kampanyası

gyoder kampanyası

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün yanı sıra tüm kesimler için önemli olan ve sektörün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdelediği‘GYODER Gösterge 3. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

Gayrimenkul sektöründe KDV sorunu çözülmeli!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in Başkanı Aziz Torun sonbahar mesajını yayınladı. Torun, inşaat sektörünü değerlendirdi..

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.

İşte kampanyalı 90 proje!

Önce Emlak Konut GYO 30 projesinde başlattı. Ardından GYODER üyesi 49 firma 119 proje ile katıldı. "Düşük faiz, uzun vade" kampanyası yoğun ilgi görüyor. Yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Mar Yapı'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

Mar Yapı, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin (GYODER) öncülüğünde başlatılan sektörün hareketlenmesine yönelik kampanyaya Avrupa ve Anadolu Yakası’nda iki özel projeyle destek veriyor.

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

GYODER üyesi 38 firma 56 projede kampanya başlattı!

GYODER üyesi 38 firmanın 56 proje ile katıldığı "düşük faiz - uzun vade" kampanyası büyüyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına İMSAD'dan destek!

Gayrimenkul sektörünü temsil eden Türkiye’nin önde gelen kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği kampanyasına, inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD da kayıtsız kalmadı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

İş GYO yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

GYODER, İNDER ve KONUTDER Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından indirimli konut kampanyası başlattı. İndirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. 

GYODER İNDER KONUTDER 20 indirim kampanyası!

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) konutta yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları..

11 soruda konutta yüzde 20 indirim kampanyası!

GYODER, İNDER ve KONUTDER güç birliği yaparak konutta yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zamana kadar devam edecek? Kampanyaya hangi firmalar dahil oldu?

gyoder kampanyası Haberi

gyoder kampanyası

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün yanı sıra tüm kesimler için önemli olan ve sektörün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdelediği‘GYODER Gösterge 3. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, 2015 yılı Ocak-Eylül ayları arası Türkiye’de toplam 936 bin 615 adet konut satışı yapılırken, 2016 yılının aynı döneminde bu rakamın 935 bin 811 adet olarak gerçekleştiği vurgulanıyor. GYODER ve Emlak Konut tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında başlatılan ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasının sektörün toparlanmasında etkili olduğu ve canlılığı artırdığına dikkat çekiliyor. 


GYODER, dünya ve Türkiye ekonomisinden, temel makroekonomik göstergelere, sektör içi üretim rakamlarından, çeşitli istatistiklere kadar önemli bilgiler aktaran ‘GYODER Gösterge’ ile gayrimenkul sektörüne ışık tutmaya devam ediyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün dinamiklerinin incelendiği ‘GYODER Gösterge 3. Çeyrek Raporu’nda, sosyal ve...