25 / 04 / 2024

gyoder mipim

gyoder mipim

Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün en güçlü temsilcilerinden GYODER, uluslararası gayrimenkul sektörünün buluşma noktası haline gelen MIPIM Fuarı’nda düzenlediği oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı...

GYODER, MIPIM Fuarı'nda yerli, yabancı yatırımcıları buluşturdu!

Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün en güçlü temsilcilerinden GYODER, 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve uluslararası gayrimenkul sektörünün buluşma noktası haline gelen MIPIM 2013 Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıları bir araya getirdi...

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Investor's Guide Turkey'de GYODER üyelerine yüzde 20 indirim imkanı!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan "Investor's Guide Turkey", 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor. Investors Guide'da İşbirliği kapsamında GYODER üyelerine %20 indirim imkanının sunulacak.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER, 3. kez toplandı!

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, 25 Mart'taki olağan genel kurulu öncesindeki üçüncü ve son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine inanıyoruz!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği (GYODER) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...

gyoder mipim Haberi

gyoder mipim

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, 12 – 15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de düzenlediği oturumla, yabancı yatırımcıya Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı.


Türkiye Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerin ve önümüzdeki 10 yıla dair hedeflerin paylaşıldığı ‘2023 Vizyonunda Türkiye Gayrimenkul Sektörü’ adlı oturumun moderatörlüğünü ise GYODER Başkan Yardımcısı Özlem GÖKÇE yaptı.


Özlem GÖKÇE yaptığı konuşmada;” Finans Merkezi ilan edilen İstanbul, dünyadaki diğer şehirlere kıyasla büyük bir gelişim potansiyeline sahip. Gayrimenkul yatırımlarında yabancı yatırımcıları en çok çeken AVM’lerde toplam stoğun 1/3’ü yabancı yatırımcıların elinde ve önümüzdeki dönemde de AVM’lere olan bu yatırımın artacağını öngörüyoruz.” dedi. 


Gökçe ayrıca, İstanbul’da 3,5 milyon metrekare olan ofis stoğunun önümüzdeki 10 yıl içerisinde 7 milyon metrekareye ulaşacağının...