16 / 04 / 2024

gyoder toplantı samsun

gyoder toplantı samsun

Geçtiğimiz gün Samsun'da gerçekleşen 'Gelişen Kentler Zirvesi'nde Samsun'un her yıl 5 bin yeni konuta ihtiyaç olduğu bildirildi. Samsun'da 150 bin konutun 30 yıl içerisinde yenilenmesi gerektiğinin de altı çizildi...

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Samsun Havza Belediyesi'nden yüzde 60 kira indirimi!

Samsun Havza Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclis toplantısında alınan karara göre; belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinde yüzde 60 indirim yapılacak. 

‘GYODER Çözüm Platformu’nda yeni çalışma düzeni konuşulacak!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Çözüm Platformu toplantısında ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

GYODER Çözüm Platformu’nda pandemide yaşanan değişim masaya yatırılacak!

GYODER Çözüm Platformu toplantısında ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

46 maddede GYODER Çözüm Platformu sonuç bildirgesi!

"GYODER Çözüm Platformu: Ticari Gayrimenkulün Dönüşümünde Yeni Arayışlar" toplantısının ardından sektörü bilgilendirmek amacıyla bir sonuç bildirgesi yayımlandı. İşte 46 maddede GYODER Çözüm Platformu sonuç bildirgesi...

gyoder toplantı samsun Haberi

gyoder toplantı samsun

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Samsun'da 7 Kasım'da gerçekleştirilen 'Gelişen Kentler Zirvesi'nin öğleden sonraki oturumunda; Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak "Sınır Ötesi Gayrimenkul Yatırımları ve Karadeniz Bölgesinin Gelişimine Etkileri" konulu bir sunum gerçekleştirdi. 

Ilıcak "Türkiye henüz istediğimiz seviyede değil. Ekonomiyi büyütmek ve yeni iş alanları yaratmak gerekiyor. Bunları gerçekleştirmeden gayrimenkul sektörünü büyütmemiz mümkün değil. Sam-' sun'da mega projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunun için de imar riski olmayan arsaların yaratılması ve geliştirilmesi kaçınılmaz. Samsun'un çok ciddi stratejik-avantajları bulunuyor. En önemlisi de konumu itibari ile lojistik ve çalışma gücü. Karadeniz'in en önemli ticaret limanlarından biri olan şehir, başta Rusya olmak üzere birçok ülke ile direkt ticari ilişki içerisinde. Özellikle Rusya, Türkiye'nin ithalatında ilk sıralarda yer alıyor. Hem Türkiye hem...