26 / 04 / 2024

GYODER Zirvesi ne zaman

GYODER Zirvesi ne zaman

GYODER Başkanı Aziz Torun, “Artık herkes imar planlarına ve ruhsatımıza itiraz edebiliyor. İtirazlardan kamu yararı sonucu çıkıyor. Ondan sonra artık derdini Marko Paşa'ya anlat” dedi.

GYODER Zirvesi yatırımcıları ve iş dünyasını bir araya getirdi!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14'üncüsü dün Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi...

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak!

Gayrimenkul sektörü yarın tartışılacak. ERA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen sektörel algı araştırmasının sonuçları 03 Aralık Çarşamba günü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 14. Gayrimenkul Zirvesi’nde açıklanacak.

14. Gayrimenkul Zirvesi programı!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen 14. Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık 2014 tarihinde kapılarını açıyor.

GYODER Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta!

Gayrimenkul Zirvesi’nin 14.’sü bu yıl ‘1 / 100.000’den 1 / 1000’e Gayrimenkul Sektörü’ temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

GYODER Zirvesi 10 Aralık'ta düzenlenecek!

GYODER’in düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi bu yıl 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirilecek. Zirve, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları ile dikkat çekecek...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

10’uncu Boğaziçi Zirvesi’nde gayrimenkulde önemli iş birlikleri gerçekleşecek!

İstanbul 10'uncusu 27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. 90 bin ülkeden 3 binin üzerinde katılım olması beklenen zirvede çok ciddi iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekleniyor...

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

GYODER Zirvesi ne zaman Haberi

GYODER Zirvesi ne zaman

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi 14'te sektörün artık yalnızca yap-sat modeli konuttan uzaklaşıp, portföyünü çeşitlendirmesi ve zayıf özsermaye yapısını güçlendirmek için yeni sermaye araçlarına yönelmesi vurgulandı. GYODER Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörünü sadece konut yap-sat olarak görmemek gerektiğini vurgulayarak, "Artık sadece barınma amaçlı gayrimenkul geliştirenler için piyasanın daraldığını kabul etmeliyiz. Bu nedenle çeşitliliği sağlayarak, pastayı büyütmenin yollarını bulmalıyız" dedi.

14. Gayrimenkul Zirvesi'nin detayları videolarımızda! İzlemek için tıklayınız!


Gayrimenkul borsası

Torun, sektörde çeşitliliğin sermaye araçlarına da yansıması gerektiğini belirterek, "Zayıf karnımız olan özsermaye yapısını güçlendirmek için halka arz, kira ve...