19 / 04 / 2024

Habil Genç kimdir

Habil Genç kimdir

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Hüseyin Genç kimdir?

Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Murat Genç'in babası Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Betül Genç kimdir?

Betül Genç, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu. Peki, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç kimdir?

Habil Genç kimdir Haberi

Habil Genç kimdir

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı


SÖĞÜTLÜLÜ HABİL GENÇ

Türkiye’nin sayılı inşaat firmalarından biriyken Adapazarı Dağdibi’nden 350 dönüm arazi alan ve burada üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi projeler planlayan Fi Yapı’nın iflas sonrası satışa çıkarılan arazisi son yıllarda kısa sürede yıldızı parlayan Söğütlülü işadamı  Hasbil Tarım’ın sahibi Habil Genç tarafından satın alındı.


15 MİLYONA SATIŞTAYDI

Fi-Yapı’nın sahibi Fikret İnan 2012 yılında düzenlediği basın toplantısında söz konusu araziyi 7 buçuk milyon liraya satın aldığını açıklamıştı. Fi-Yapı’nın iflası sonrası icralık olan arazi bir süre önce bazı emlak sitelerinde 15 milyon liradan satışa sunulmuştu. Satışı gazetemizde haber yapılınca emlak sitelerinde ilan kaldırılmıştı.


Yeni...