19 / 04 / 2024

Hacı Hasan Şandır

Hacı Hasan Şandır

Hatay eski Milletvekili, eski Bakan Sadullah Ergin, hafta sonunda geldiği memleketi Hatay'da bir cami açılışına katıldı.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmen açıkladığı son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş Andırın'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 3 Kasım 2023 son depremler listesi...

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 27 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO tarafından Antalya ili, Serik ilçesi, Çandır Mahallesi, 1561 Parsel üzerindeki 69.424,50 metrekare arsa üzerinde konumlanan 42 bin 483 metrekare deponun 9 bin 123 metrekare depolama alanı "TK Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş."ye 27 milyon TL'ye kiralandı.

Hacı Hasan Şandır Haberi

Hacı Hasan Şandır

ERGİN; geçtiğimiz hafta sonunda Kırıkhan'da Bahçelievler mahallesinde  Ceylanlar Gayrimenkul tarafından Merhum Hacı Hasan Şandır anısına yaptırılan Hacı Hasan Şandır Camii inşaatı açılışına katıldı ve Cuma namazı kıldı.

Cami açılışına; eski Bakan  Sadullah Ergin yanı sıra MHP'nin eski  Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, MHP Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, HSYK Başkanı Mehmet Durgun, İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşma ve duaların ardından  Hacı Hasan Şandır Caminin açılış kurdelesi kesildi.


Antakya...