26 / 04 / 2024

Hacı Mehmet Avcı Camii açılış

Hacı Mehmet Avcı Camii açılış

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde işadamı Salih Avcı’nın merhum babası Hacı Mehmet Avcı adına yaptırdığı cami ve taziye evi ibadete açıldı.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutluer Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Kutluer tarafından kuruldu.

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Dartar Ve Mehmet Avcı tarafından kuruldu.

İmera Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmera Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Avcı tarafından kuruldu.

Avcılar'da yıkılan camide yeni detaylar ortaya çıktı!

Silivri Depremi’nde bir minaresi kırılmasında sonra testlerde dayanıksız olduğu tespit edilen Avcılar’daki 40 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez Camii’nde beklenilenin çok altında demir kullanıldığı ortaya çıktı. 

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbe kaplamaları söküldü!

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle müdahale edilemeyen Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi rüzgarın etkisini yitirmesinin ardından söküldü...

Depremde minaresi yıkılan Hacı Ahmet Tükenmez Camii'yi fırtına vurdu!

Geçtiğmiz aylarda Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde minareleri yıkılan Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi son günlerde yaşanan fırtınadan etkilenerek yerinden çıktı...

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Hacı Mehmet Avcı Camii açılış Haberi

Hacı Mehmet Avcı Camii açılış

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde işadamı Salih Avcı’nın merhum babası Hacı Mehmet Avcı adına yaptırdığı cami ve taziye evi ibadete açıldı.


Açılış törenine, Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami ve taziye evinin açılışını yapan Vali Işın, “Biz hayır yapan, güzellik yapan her yere gideriz. Bizim işimiz hayırla, güzellikledir. Allah hayırlarını kabul etsin”dedi.

İşadamı Salih Avcı, taziye evinin de bugün hizmete açıldığını ve bu tür yatırımlara devam edeceklerini...