26 / 04 / 2024

Hacı Mustafa Bakır

Hacı Mustafa Bakır

Sankar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Beylikdüzü Şubesi, Hacı Mustafa Bakır tarafından 360 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da açıldı

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira? 12 Nisan 2023 hurda fiyat listesi 

Bakır fiyatları zayıf doların desteği ile artarken demir fiyatları da  Çin'in ilk çeyrekteki güçlü kredi büyümesinin ekonomik toparlanma umutlarını desteklemesiyle yükseldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları çakıldı! 9 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta dev indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe zam gelen hurda fiyatları bu hafta düştü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira?

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır fiyatlarının gerilemesi ile bakır hurda fiyatları düştü. Peki hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 4 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dün hurda fiyatları gelen zamlarla birlikte fırlarken bugün hurda fiyat listesi araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 4 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! 3 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 21 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatları merak ediliyor. Bugün bakır hurda fiyatlarına zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda bakır fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ev demir hurda fiyatları kaç lira? 21 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatlarının düşüşe geçmesi ile hurda fiyatlarına rekor indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen çakıldı? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatlarına bugün dev indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda sektörü ile ilgilenenler ve hurda işi yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir fiyatları gelen indirimle geriledi. Peki hurda fiyatlarına ne kadar indirim geldi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatlarının son günlerde gerilemesi ile gözler demir ve bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hacı Mustafa Bakır Haberi

Hacı Mustafa Bakır

Sankar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Beylikdüzü Şubesi, Hacı Mustafa Bakır tarafından 360 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da açıldı.  Sankar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Beylikdüzü Şubesi iş konusu; Yurt içinde yurt dışında her türlü inşaat,hafriyat, kontrollük,danışmanlık,proje,yol kanalizasyon elektrifikasyonkanal sondaj iskele liman havaalanı baraj endüstri tesisleri boru hatları enerji nakil hatları hafriyat tesisat taahhüdünde yapımı bu işlerle ilgili her nevi projenin mühendislik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sankar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Beylikdüzü Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı No:17...