26 / 04 / 2024

Hacıbayram

Hacıbayram

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Suriyeli mültecilerin mesken edindiği Hacıbayram Mahallesi’ndeki harabe evlerin bazılarını dün yıktı. Sokakta kalan çok sayıda Suriyeli, kendilerine barınacak yeni yerler aramaya başladı.

Zilin çalmasına 12 gün var Hacıbayram’da okul yok

Hacıbayram Mahallesi’nde atıl halde bekleyen Yahya Galip Kargı İlkokulu’nun yıkılması ve İsmet Paşa İlkokulu’nun da bir derneğe tahsis edilmesiyle mahalleli, çocuğunu gönderecek okul bulamadı. Bölgeye en yakın okulun 2 kilometre uzaklıktaki Seğmenler İlko

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Memur maaşına yüzde 141, memur emeklisine yüzde 92 zam! Rakamlar tek tek verildi! 

Memur-Sen Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, memur ve memur emeklisi maaşlarına yapılacak zam oranları ile ilgili konuştu. Peki memur ve memur emeklilerine yüzde kaç zam yapılacak?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Memur zam talebinde dikkat çeken ev kirası detayı! Yepyeni bir sistem mi geliyor?

Mart enflasyonu ile memur ve memur emeklisi için ilk 90 günlük zam oranı yüzde 10,52 seviyesine ulaşırken Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, “Kamu görevlileri için enflasyon farkı yüzde 4,19 oldu. Artık eşel mobil sisteme geçiş yapmak gerekiyor" dedi.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

İş arayanlar dikkat! Üniversiteye hemen güvenlik görevlisi ve destek personeli alınacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda  5 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte başvuru detayları...

Numan Kurtulmuş'tan memur ve emekli zammı açıklaması!

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, partisinin Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi’ programına katılım gösterdi. Kurtulmuş, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam konusuna da değindi.

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erim Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

Hacıbayram Haberi

Hacıbayram

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Başkent’e gelen ve Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’ kapsamında Hacıbayram Mahallesi’nde boşaltılan yıkık dökük evlere yerleşen yüzlerce Suriyeli mülteci, dün sokakta kaldı. 


Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri, kentsel dönüşüm projesi kapsamında daha önce boşaltılan ve bir süredir Suriyeli mültecilerin yaşadığı evleri yıktı. Eşyalarını toplayan bazı Suriyeliler, diğer mültecilerin kaldığı henüz yıkılmayan evlere taşınırken, çok sayıda Suriyeli ise kalacak yer aramaya başladı.


‘SANA TOKİ’DEN EV VERELİM’


Hacıbayram Mahallesi’ndeki Türk vatandaşlar da dünkü yıkım sırasında tedirginlik yaşadı. 50 yıldır Tepe Sokak’taki evinde ikamet eden Ayşe Şentürk, evini satmamasına rağmen Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yıkım tebligatı gönderdiğini ifade ederek, şöyle konuştu: 


“17 Ekim’de hazırlanan tebligatı 21 Ekim’de evimin duvarına asmışlar. ‘Sana TOKİ’den ev verelim’ dediler, tek gelirimin emekli maaşı olduğunu...