27 / 04 / 2024

hadımköy kiptaş başvuru

hadımköy kiptaş başvuru

KİPTAŞ Hadımköy'de 2 bin 200 konutu 21 Ocak Pazartesi günü satışa çıkaracak. Projede fiyatlar 55 bin YTL ile 100 bin YTL arasında değişecek.

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Hadımköy Loft projesinde 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İşte Hadımköy Loft ile ilgili detaylar...

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı!

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı kapsamında faiz oranları 0,31'den başlıyor. Demir La Vida projesinde teslimler başlıyor...

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy-Çatalca'ya hafif metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hadımköy-Çatalca arasındaki demir yolunun hafif metro haline getirileceğinin müjdesini verdi.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

hadımköy kiptaş başvuru Haberi

hadımköy kiptaş başvuru

Projede 75 metrekare alanlı 520, 95 metrekare alanlı 1.126 ve 115 metrekare alanlı 500 konut bulunacak. 75 metrekare alanlı konutlar 55 bin YTL'ye, 95 metrekare alanlı konutlar 80 bin YTL'ye ve 115 metrekare alanlı konutlar 100 bin YTL'ye satılacak.

Kampanyanın detayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından 21 Ocak'ta açıklanacak.

Projeyle ilgili gelişmeler Türkiyenin 1 numaralı konut ve emlak sitesi www.emlakkulisi.com'da...