20 / 04 / 2024

hadise arazi aldı

hadise arazi aldı

Hadise, Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı plajın çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

İsrail gözünü Kıbrıs'a dikti: Kıbrıs'ta 27 bin arazi alarak 52 bin konut inşa etti!

İsrail Filistin'e uyguladığı işgal planlarını şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de uygulamaya başladı. Kıbrıs'ta kurduğu şirketlerle şu ana kadar 27 bin arazi satın aldı ve 52 bin konut inşa etti.

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Bursa'da 226 dönüm arazi üzerine konut projesi geliyor!

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da 226 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan konut projesini kalame aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Metaverse’de arazi çılgınlığı büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Şükrü Andaç, bugünkü köşe yazısında  Metaverse’de arazi satın alımlarını kaleme aldı. 

Snoop Dogg'a komşu olmak için Metaverse’den arazi aldı!

Snoop Dogg’un Metaverse’deki NFT malikanesine komşu olmak isteyen biri 450 bin dolar ödeyerek sanal arazi aldı.

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth’ün, Tazmanya’dan 15 milyon dolara arazi aldı. 

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Kardeşler arasında arazi paylaşımı nasıl yapılmalı?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Erol Ulusoy bugünkü köşesinde kardeşler arasında arazi paylaşımının nasıl yapılması gerektiğini kaleme aldı.

hadise arazi aldı Haberi

hadise arazi aldı

HADİSE, Bodrum’da açacağı yeni beach’in hazırlıklarını sürdürüyor. İki gündür Bodrum’da olan şarkıcı, Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı plajın çalışmalarını yerinde inceledi.


Ablası Hülya Açıkgöz’le araziye gelen Hadise, bir saat boyunca çalışanlardan bilgi...