24 / 04 / 2024

Hadise gayrimenkulleri

Hadise gayrimenkulleri

Ünlü popçu Hadise, Türkiye’de daha az vergi ödemek için gayrimenkullerini ablasının şirketinin üzerine yaptı. Kardeşlerin arası açılınca abla Açıkgöz, ‘Malların sahibi bütün aile’ resti çekti. 

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Hadise gayrimenkulleri Haberi

Hadise gayrimenkulleri

Geçtiğimiz günlerde arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz'e kendisi üzerinden haksız kazanç sağladığı gerekçesiyle dava açan ünlü şarkıcı Hadise'nin bu hamlesinin nedeni ortaya çıktı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belçika'da doğup büyüyen 33 yaşındaki şarkıcı, iddiaya göre Türkiye'de vergi ödememek için tüm mal varlığını şirket sahibi ablasının üzerine yaptı. 13 yıldır şöhret olduğu Türkiye'de üzerine kayıtlı sadece bir evi olan Hadise, emlak ve kira geliri vergisinden kurtulmak için gayrimenkullerini ablasının üzerine kaydettirdi.

Hadise'nin İstanbul, Bodrum ve Avrupa'da birçok gayrimenkul satın aldığı...