25 / 04 / 2024

hafriyat şirketi

hafriyat şirketi

Beygüç İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu...

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Gündüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

SSA İnşaat Yapı Elemanları Hafriyat Nakliyat Telekomünikasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SSA İnşaat Yapı Elemanları Hafriyat Nakliyat Telekomünikasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serhat Okuduci tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ceyhan, Emrullah Ocak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

RRT İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

RRT İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Birol Güneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Taçyıldız, Sait Taçyıldız tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Kaylar İnşaat Hafriyat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaylar İnşaat Hafriyat İthalat ve İhracat Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer PTT Evleri Mahallesi'nde, İsmet Kay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Topçam Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçam Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de, 16 Mart 2015'te Halil Baş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Eksa Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksa Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Ekrem Çalışkan, Sabri Gülçimen ortaklığında kuruldu.

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te, Gaziosmanpaşa 'da Osman Kozanhan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de Murat Beter, Talat Beter ortaklığında kuruldu.

Duhan Hafriyat Taşımacılık İnşaat Isı Sistemleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Duhan Hafriyat Taşımacılık İnşaat Isı Sistemleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Serda Çakar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

ŞC İnşaat Taahhüt Hafriyat Liman Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞC İnşaat Taahhüt Hafriyat Liman Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Şeyhmus Ceylan Müdürlüğü'nde kuruldu.

hafriyat şirketi Haberi

hafriyat şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin alanları; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çekmeköy Çamlık Mahallesi Alemdağ Caddesi Çelik Sokak No:10/A adresinde faaliyete geçirilen şirketin müdürlüğünü 21 Aralık 2022 tarihine kadar Murat Dağyeli...