26 / 04 / 2024

Hakan Bahadır kentsel dönüşüm açıklaması

Hakan Bahadır kentsel dönüşüm açıklaması

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

16 yıldır kentsel dönüşümle hak sahibi olduğu evin tapusunu alamadı! 

Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çekilişte evi bodrum katından çıkan Ankaralı Hüseyin Şeremet, 16 yıldır verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Hakan Bahadır kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Hakan Bahadır kentsel dönüşüm açıklaması

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Dünya Gazetesi'nden Murat Küçük'ün haberine göre; belediye meclisince alınan kararda; 600 metrekare ve üzeri büyüklüğe sahip parsellere yaklaşık yüzde 15 ek inşaat imkanı tanınması imkanı verildi. 

Dönüşümden önce yasal olan katların yeniden yapılmasının da önü açıldı. Adaların birleştirilmesiyle inşa edilecek site projelerinde, kaldırılan sokaklar yeşil alan şeklinde kullanılabilecek. Arsasını yeşil alan veya otopark yapılması şartıyla belediyeye veren vatandaşlara, o alandaki inşaat hakkını başka bir alanda yer alan projeye transfer etme fırsatı tanınacak. Alınan bu kararların kentsel dönüşüm sürecine hız kazandıracağına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve şunları kaydetti:

Yeşil alanlar ve otoparklar artacak

"Birinci desteğimiz, birleşerek 600 metrekareye ulaşan...