19 / 03 / 2024

Hakan Peker biyografi

Hakan Peker biyografi

Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı Hakan Peker kimdir? Hakan Peker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Peker, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Peker...

Hakan Peker çiftlikte yaşayacak!

Kıbrıs The Savoy Ottoman Otel’de sahne alan Hakan Peker, Çiftlikte yaşayacağım, hayvanlar ve doğa ile iç içe olup kendime yeni bir hayat kuracağım. Kapım herkese açık” dedi.

Hakan Peker kimdir?

Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı Hakan Peker kimdir? Hakan Peker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Peker, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Peker...

Hakan Kıran: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Yeni emlak projesiyle ilgili bir toplantı düzenleyen mimar Hakan Kıran, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirterek, yabancı yatırımcılar ülkede güven arar dedi...

Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak!

MYDONOSE Showland ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü projelerinin mimarı Hakan Kıran, müteahhit olarak yatırımlarına devam ediyor. Dışarıya açılmayı planlayan Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak.

Hakan Vural Çanakkaleli müteahhitlerle bir araya geldi!

Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız da kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler.

Hakan Yalçın: Bilinçli müşteri binanın estetiğinden çok zemin etüdüne bakıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini belirtti...

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire!

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Larus Loft projesi 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana geliyor

Hakan Çağlar: Kentsel dönüşümde ikinci rotamız Beşiktaş!

Seda Tabak Sabah Gazetesi ' ndeki bugünki köşesinde KentPlus markalı konut projeleriyle tanınan Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar ile yaptığı röportaja yer verdi...

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Hakan Topçu kimdir?

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Peker Grup Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Müşteri portföyünü hızla genişletmeye devam eden Havva Kızılırmak PR'ın yeni müşterisi İstanbul'da gerçekleştirdiği farklı projeleriyle dikkat çeken Peker Grup oldu. Peker Grup Havva Kızılırmak PR ile anlaştı.

Hakan Peker biyografi Haberi

Hakan Peker biyografi

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker, 01.06.1959 tarihinde Saraydüzü’ nde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Saraydüzü’ nde tamamladı.


Vatani görevini 1979 Yılında Isparta ve Kıbrıs’ta tamamlayan Hasan PEKER o tarihten sonra Boyabat ve Saraydüzü’nde ticaret yapmaya başladı.


1990 Yılında Saraydüzü’nün İlçe olmasıyla Saraydüzü Sevdalısı olan Hasan PEKER Bilgi birikimlerini ilçesine verebilmek, ilçesinin kalkınmasına şehirleşmesine katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden üçüncü dönem Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi.


2007 yılı Nisan Ayında kurucu Belediye Başkanımız (Rahmetle anıyoruz) Kaşif ÖZTÜRK’ ün vefatı nedeniyle boşalan Belediye Başkanlığına seçilmiştir.


Saraydüzü sevdasını her fırsatta dile getiren ve Saraydüzü halkının yapılan hizmetlerin en güzeline layık olduğunu, onlara layık olmaya çalıştığını ifade eden Hasan PEKER, Saraydüzü’nü yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla bütün gücünü harcadığını ve harcayacağının sözünü vermektedir.


Sinop-Samsun Karayolu inşaatında bulunan...