19 / 03 / 2024

Hakan Peker saraydüzü

Hakan Peker saraydüzü

Sinop Saraydüzü Belediye Başkanı Hakan Peker kimdir? Hakan Peker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Peker, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Peker...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Sinop Saraydüzü'nde 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Sinop Saraydüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Saraydüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Saraydüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Saraydüzü sosyal konut projesi... 

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Öz Yazan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yazan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultnbeyli'de Hakan Yezen tarafından kuruldu.

Hakan Peker saraydüzü Haberi

Hakan Peker saraydüzü

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker, 01.06.1959 tarihinde Saraydüzü’ nde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Saraydüzü’ nde tamamladı.


Vatani görevini 1979 Yılında Isparta ve Kıbrıs’ta tamamlayan Hasan PEKER o tarihten sonra Boyabat ve Saraydüzü’nde ticaret yapmaya başladı.


1990 Yılında Saraydüzü’nün İlçe olmasıyla Saraydüzü Sevdalısı olan Hasan PEKER Bilgi birikimlerini ilçesine verebilmek, ilçesinin kalkınmasına şehirleşmesine katkı sağlamak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden üçüncü dönem Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi.


2007 yılı Nisan Ayında kurucu Belediye Başkanımız (Rahmetle anıyoruz) Kaşif ÖZTÜRK’ ün vefatı nedeniyle boşalan Belediye Başkanlığına seçilmiştir.


Saraydüzü sevdasını her fırsatta dile getiren ve Saraydüzü halkının yapılan hizmetlerin en güzeline layık olduğunu, onlara layık olmaya çalıştığını ifade eden Hasan PEKER, Saraydüzü’nü yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla bütün gücünü harcadığını ve harcayacağının sözünü vermektedir.


Sinop-Samsun Karayolu inşaatında bulunan...