20 / 04 / 2024

Hakan Şükür nerede yaşıyor

Hakan Şükür nerede yaşıyor

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

10 soruda TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek?  TOKİ Kırşehir 50 bin konut nerede? TOKİ Kırşehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Kırşehir 50 bin konut başvurusu nasıl yapılır?

13 soruda TOKİ Kırıkkale 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kırıkkale 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale 50 bin konut projesi nerede? TOKİ Kırıkkale 50 bin konut başvuru şartları neler? İşte 13 soruda TOKİ Kırıkkale 50 bin konut kampanyası 2019... 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Şükür nerede yaşıyor Haberi

Hakan Şükür nerede yaşıyor

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ABD'ye kaçan birçok üst düzey FETÖ üyesi gibi lüks içinde yaşamına devam ediyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’den ABD’ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşama başlayan Şükür, California eyaletinde görüntülendi.

EVİNİN BEDELİ 3 MİLYON DOLAR

O dönem ailesiyle yaşadığı evinin bedelinin bölgede bulunan emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu açık kaynaklardan belirlendi.

3 milyon dolarlık evinin yanı sıra lüks arabalara düşkün olduğu bilinen Şükür, evi ve işlettiği mekanının önünde beyaz renkli son model cipler ve binek aracıyla görüntülendi. Şükür'ün, görüntülendikten sonra California'nın başka bir bölgesine taşındığı öğrenildi.

ŞÜKÜR'ÜN MEKANI FETÖ MENSUPLARININ BULUŞMA  ADRESİ

San Francisco'nun önemli...