26 / 04 / 2024

hakan tütüncü kepez projeleri

hakan tütüncü kepez projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Kepez'e 7 yılda 44 yeni okul yapıldı!

Hayata geçirdiği çok sayıda proje ile dikkatleri üzerinde toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: "Sağlık ve eğitim başta olmak üzere önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeler göreceğiz" dedi.

Hakan Tütüncü: Gayrimenkuller 6 kat değerlenecek!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: " Sanayi sitemiz, emniyet müdürlüğümüz, belediyemiz ele ele verelim ve polis merkezini sanayiye kazandıralım " şeklinde ifadelerde bulundu.

Hakan Tütüncü: 2015 Kepez'in altın yılı oldu!

Kepez Belediye meclisinde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, "2015 yılı Kepez'in altın yılı olarak kayıtlarda yerini aldı. 37 ayrı açılış ve temel atma programı yaptık" dedi

Kepez'de 6 yılda 30 bin tapu verildi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 bini belediye hak sahipliğinden, 7’bini 2B’den toplamda 30 bin Kepezli’ye tapu tahsisi yaptıklarını, 20 mahalle de ise kat artışı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hakan Tütüncü: İmar sorununu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova'nın en önemli problemlerinden olan imar sorununu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kepez Özgürlük Mahallesi'ndeki kapalı pazar yenilenecek!

Yeni şehir pattı hizmete giriyor Ağustos ayında hizmete girecek yeni şehir parkının bulunduğu Dokuma Fabrikası'nın karşısındaki Özgürlük Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, buradaki kapalı pazarı da yenileyeceklerini belirtti.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Mimar Hacer Tütüncü Okudan'dan örnek okul yatırımı!

Antalya'da 28 Şubat sürecinde başörtüsünü açmadığı için eğitimine yurt dışında devam etmek zorunda kalan Hacer Tütüncü Okudan aldığı eğitimle mimar oldu. Okudan şehre imzasını örnek okul projesiyle attı.

Şehir planlaması bütüncül yaklaşımla ele alınmalı!

Dünya Şehircilik Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, şehir planlamasının bütüncül bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini vurguladı...

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Battalgazi'ye bütüncül dönüşüm planı!

Malatya’da yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanlış planlandığını söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan, “Bütüncül planın entegrasyon şekilde olması lazım'' dedi.

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

hakan tütüncü kepez projeleri Haberi

hakan tütüncü kepez projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Kökçen'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Duraliler, Avni Tolunay, Yeşilyurt, Kepez ve Ünsal mahalle muhtarları katıldı. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yanı sıra toplantıya yardımcıları Sebahat Adanır, Mustafa Özsoy, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentsel Tasarım, Emlak ve İstimlak, Zabıta birimlerinin müdürleri, meclis üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş katıldı.


KEPEZ’İN BATISI İMARINA KAVUŞUYOR 

 Tütüncü, muhtarların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda son 1 yılda söz verilip de yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Duraliler, Avni Tolunay ve Ünsal mahallelerine imar sözü verdiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, "Avni Tolunay ve Duraliler'in 1/1000 ölçekli imar planları, Büyükşehir Meclisi'nden geçti. Büyükşehir Belediyemiz, bu...