25 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü kim

Hakan Tütüncü kim

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te Kepeze altın yılını yaşattı. Bu yıl içerisinde 37 ayrı projeyi Kepez'e kazandırdı.

Kepez'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez'de, 2B sorunundan kurtulan mahalleler, yıllardır özlemini çektikleri kamu yatırımlarını almaya başladı. Başkan Hakan Tütüncü, "Yaklaşık 40 bine yakın kişinin yaşadığı bir bölgenin mülkiyet problemi çözüldü" dedi

Hakan Tütüncü: İnşaat sektörü büyüdükçe yatırımlar artar!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İnşaat, Türkiye'nin lokomotif sektörü birçok alan buradan besleniyor. İnşaat tıkandığı an diğer sektörlerin durması demektir. Ekonomimizi ve durağan sektörlerimizi canlandırmalıyız" dedi.

Hakan Tütüncü: Avni Tolunay imar planını sıfırdan yapıyoruz!

Bakir gibi görünse de görsel kimlik olarak sizin karşınıza çıkan zor noktalar oldu mu? Şehirleşme noktasında, yanlış, hatalar yapılmış denen yer…

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Kepez Dokuma alanı halka açıldı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Hizmet tanıtım toplantısına eşi Ayşe Tütüncü ve 3 yaşındaki kızı Zeynep Hatice ile geldi.

Hakan Tütüncü vatandaşa kentsel dönüşümü anlatıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Kepez Yeşilyurt'a kültür merkezi müjdesi!

Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Yeşilyurt Mahallesi'ne, iki okul, doğalgaz, kültür merkezi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Merkez Bankası Şubesi hizmet binası ile kent parkı müjdeleri verdi.

Varsak'ta imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Hakan Tütüncü, “Varsak’ta emsal eşitsizliğinden kaynaklı çarpıklığı ortadan kaldırdık. " dedi.

Kentsel dönüşümü TOKİ yapmayacak!

Kepez Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vatandaşlara yüzde 35 oranında hak vermek kaydıyla meclisten geçti. Çevre ve Şehircilik ve İmar Bakanlığı'da Kepez ve Santral Mahallesi'ni "Afet riskli bölge' ilan etti.

Hakan Tütüncü: Vakıf Çiftliği'ni halka kazandıracağız!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a iadeyi ziyarette bulundu. 100 bin metrekarelik has bahçe projesi olduğunu anımsatan Türüncü 'Vakıf Çiftliği'ni halka kazandıracağız' dedi.

Hakan Tütüncü: Kepez'de ada problemi çözülecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi.

Hakan Tütüncü: Kepez'de kat artışı gelecek tarım alanı problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, prestij projelerle, belediyecilik hizmetleriyle Antalya'nın parlayan yıldızı yaptıkları Varsak'ın, kat artışı talebini ve tarım alanı probleminin çözümünü 30 Mart'tan sonra gerçekleştireceklerini söyledi.

Hakan Tütüncü: Kepez Altınova ticaret merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez'de yer alan Altınova Düden Mahallesi' nde bir araya geldiği vatandaşları, bölgenin imar meselesinin çözümünde gelinen son durumla ilgili bilgilendirdi.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Mimar Hacer Tütüncü Okudan'dan örnek okul yatırımı!

Antalya'da 28 Şubat sürecinde başörtüsünü açmadığı için eğitimine yurt dışında devam etmek zorunda kalan Hacer Tütüncü Okudan aldığı eğitimle mimar oldu. Okudan şehre imzasını örnek okul projesiyle attı.

Şehir planlaması bütüncül yaklaşımla ele alınmalı!

Dünya Şehircilik Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, şehir planlamasının bütüncül bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini vurguladı...

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Hakan Tütüncü kim Haberi

Hakan Tütüncü kim

Kepez'in, 2015'de açılış ve temel atma törenleriyle adeta başı döndü. Başkan Hakan Tütüncü de hizmet başarısını 2015'te zirveye taşıdı. Belediye basın merkezinden verilen bilgi de Başkan Tütüncü, geçtiğimiz yıl Kepez'i, merkezi idare ve belediye işbirliği ile 37 ayrı proje ile buluşturdu. 19 projenin temeli atılırken, 16 eserin açılışı yapıldı. 2015'te Akdeniz bölgesinde bir ilk olan Antalya Bilim Merkezi'nin protokolü de imzalandı. Özellikle 2015'in son çeyreğinde Kepez, her hafta bir açılış ve temel atma törenine ev sahipliği yaptı. 


2015'in en iyi projesi Dokuma 

Başkan Hakan Tütüncü'nün, 2015'te Antalya armağan ettiği en önemli eserin ilk sırasını Dokuma Fabrikası aldı. Dokuma Fabrikası'nın halka açılması çalışmasının 1. etabında yer alan 70 dönümlük kent parkı tamamlanarak hizmete açıldı. Böylece Tütüncü, Dokuma'yı halka açma sözünü yerine getirdi. 


228...