26 / 04 / 2024

hakan tütüncü kimdir

hakan tütüncü kimdir

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi. Tütüncü, Antalya’nın mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 250 dükkan müjdesi!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu sorunu çözüme kavuşuyor. 

Kentsel dönüşüm bütüncül bir süreçtir!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirildiği Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, projeyle ilgili bilgileri Sabah Gazetesi'ne anlattı. 

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Kepez sağlık merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Başkan Hakan Tütüncü, hizmet binasının arka bahçesinde kaldırılan atölyelerin yerine inşa edilen tesiste, devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Tütüncü, yüklenici firma yetkililerinden sağlık merkezinin inşası hakkında bilgi aldı.

Kepez'e 7 yılda 44 yeni okul yapıldı!

Hayata geçirdiği çok sayıda proje ile dikkatleri üzerinde toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: "Sağlık ve eğitim başta olmak üzere önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeler göreceğiz" dedi.

Kepez'e hasta konuk evi geliyor!

Meclis gündeminin 9. maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,' "Önce ki konuk evimiz 32 yataklı idi. Yeni yapılacak olan konuk evimizin 132 yataklı olmasını hedefliyoruz. " dedi.

Hakan Tütüncü: Pil Fabrikası'na kimse göz dikemeyecek!

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Antalya Kepez 2015'te 37 proje kazandı!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te Kepeze altın yılını yaşattı. Bu yıl içerisinde 37 ayrı projeyi Kepez'e kazandırdı.

Kepez'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez'de, 2B sorunundan kurtulan mahalleler, yıllardır özlemini çektikleri kamu yatırımlarını almaya başladı. Başkan Hakan Tütüncü, "Yaklaşık 40 bine yakın kişinin yaşadığı bir bölgenin mülkiyet problemi çözüldü" dedi

Hakan Tütüncü: Dokuma'yı halka iade ediyoruz!

Dokuma Fabrikası, 15 yıl aradan sonra Antalyalılarla 30 Aralık’ta kucaklaşıyor. Başkan Tütüncü, "Dokuma, azmimizle, iyi niyetimizle hiç kimsenin olmadı, hiç kimseye peşkeş çekilmedi ve Dokuma Antalyalıların oldu. " dedi.

Hakan Tütüncü: İnşaat sektörü büyüdükçe yatırımlar artar!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İnşaat, Türkiye'nin lokomotif sektörü birçok alan buradan besleniyor. İnşaat tıkandığı an diğer sektörlerin durması demektir. Ekonomimizi ve durağan sektörlerimizi canlandırmalıyız" dedi.

Hakan Tütüncü: Avni Tolunay imar planını sıfırdan yapıyoruz!

Bakir gibi görünse de görsel kimlik olarak sizin karşınıza çıkan zor noktalar oldu mu? Şehirleşme noktasında, yanlış, hatalar yapılmış denen yer…

Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi markaj altına alındı!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapımında hukuki zorlukların yaşanmasıyla geciken Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) markaj altına aldı.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

hakan tütüncü kimdir Haberi

hakan tütüncü kimdir

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018’de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Antalya’nın mülkiyet sorununu tartıştığı Dokuma sorununun tamamı ile çözüldüğünü dile getiren Tütüncü, “Söz verdiğimiz gibi dokumanın tapusunu hemşehrilerimize teslim ettik” diye açıklama yaptı. 

Habertürk'te yer alan habere göre Ocak ayında Kepez Belediyesi’nin Şevkat ve Huzurevini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile hizmete açtıklarını söyleyen Tütüncü, “2018 yılında büyüklerimiz için çok güzel bir dinleme yeri yaptık ve yaşlılarımızı burada ağırlamaya başladık. 5 yıldızlı otel konforunda inşa ettiğimiz huzurevinde konaklayan yaşlılarımızdan buranın Türkiye’nin en güzel huzurevlerinden birisi olduğu sözünü duymak bizim en büyük sevincimiz oldu. Ocak ayında, sezona hızlı bir şekilde başlayan Kepez Belediye Tiyatromuzun sergilediği II. Abdülhamit oyunu sanatseverlerden büyük bir beğeni topladı. Yeşiline sahip çıkan Kepez’de 5 bin kare...