29 / 03 / 2024

Hakan Yetkiner kimdir

Hakan Yetkiner kimdir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Yetkiner, Türkiye genelinde gerçekleşen konut satışlarını değerlendirdi.

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

Hakan Yetkiner kimdir Haberi

Hakan Yetkiner kimdir

Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın ağustos ayına göre yüzde 4,7 oranında artarak yaklaşık 120 bin konuta ulaştı.  İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Yetkiner, “Türk halkı konuta güvenmeye devam ediyor” açıklamasını yaptı.


Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) ‘Ağustos 2017 Konut Satış İstatistikleri’ni değerlendiren Prof. Dr. Yetkiner, ilk ve ikinci el satışlarda talebin zayıf olmasına karşın pozitif artış eğiliminin yaşandığını söyledi. Prof. Dr. Yetkiner, ilk kez satılan konutların toplam satışlarda payının yüzde 47 olduğunu, bunun geleceğe güvenin güçlü göstergelerinden birisi olarak değerlendirilebileceğini söyledi. 


İpotekli konut satışlarının bir önceki yılın ağustos ayına göre yüzde 6,3 oranında artış göstererek 38 bin 743 olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yetkiner, “İpotekli satışların toplam satışlar içindeki payı yüzde 32,2 olarak...